Prodejna 1. a 8.5. uzavřena.

Lightweight SENS Cvrččí proteinové penne v omáčce s fazolemi, špenátem a olivami 400g

Obohať svou airsoftovou výzvu o výjimečný proteinový zážitek s těmito inovativními cvrččími proteinovými pennei, které jsou podávané v lahodné omáčce s fazolemi, špenátem a olivami. Tato skvělá kombinace nejen zasytí tvou chuť, ale přinese ti také výživné proteinové benefity hmyzu. S lehkými, ale sytými porcemi si užij plnou energii pro své airsoftové dobrodružství.

259,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

AM0053

: Adventure Menu

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Tento pokrm, Lightweight SENS cvrččí proteinové penne v omáčce s fazolemi, špenátem a olivami, představuje revoluční spojení výjimečné chuti, výživných proteinů z cvrčků a tradičních přísad. Přinášíme inovativní přístup k stravování v outdoorových podmínkách, ideální pro airsoftové hráče, kteří potřebují energii a sílu pro svoji akci. Snadno přenosný produkt v balení 400g, připravený k okamžité konzumaci po ohřátí. Užij si sytou porci plnou chutí a energie, která ti dodá sílu a vytrvalost pro tvé airsoftové misi.

Toto jídlo je lepší alternativa MRE.

Složení:

SENS těstoviny (28%) (semolina (80%), cvrččí mouka (Acheta domesticus) (20%)), passata (18%), špenát (18%), bílé fazole (13%), cibule, olivy kalamata (4%), sýr Parmesan (mléko, syřidlo, sůl), sušená rajčata, řepkový olej, česnek, sůl, pepř.