Objednávky na op. Kandahár uzavřeny!!!

M4 RAS CQB (SA-B05 ONE™) - černá

Specna Arms řadou ONETM potěšila všechny fanoušky kvalitních airsoftových replik. Ve spojení prvotřídního materiálu, inovativního systému pro rychlou výměnu pružiny a atraktivní ceny, posunuli kvalitu o kus nahoru. Tato legendární M4 byla tentokrát upravena do verze CQB, takže se s ní dá jednoduše manipulovat ve stísněných prostorech díky kompaktnějším rozměrům. Budovu s ní tak vyčistíte raz dva.

5 990,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

2 ks

SPARMS219

: Specna Arms

Koupí tohoto produktu získáte 59 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Replika je vybavena systémem rychlého uvolnění pružiny, takzvaným Enter & Convert™. Díky tomuto systému je možné rychle a pohotově přizpůsobit výkon repliky podmínkám očekávaným na hřišti, aniž by bylo nutné mít přístup do dílny nebo sadu speciálního nářadí - po vyjmutí převodovky z těla repliky trvá proces výměny pružin doslova několik sekund.

Výhody systému Enter & Convert™ lze jen těžko přecenit. Vzhledem k současným celoevropským tendencím využívat zákonná omezení týkající se úsťové rychlosti replik nebo interních předpisů uvnitř různých skupin zaručuje systém uživateli pestrou sadu možností a dostatek volnosti. Systém Enter & Convert™ umožňuje s minimálním časovým úsekem měnit hlavní pružinu, a tím přizpůsobit úsťovou rychlost směrem do oblasti hry tak, aby byl zaručen ideální kompromis mezi účinností střelby a bezpečností pro samotného Uživatele i ostatní účastníky.

Replika je plně kompatibilní s bateriemi LiPo a LiFe. Vzhledem k základní úsťové rychlosti ~410 FPS, kterou zajišťuje hlavní pružina standardně instalovaná výrobcem, je replika ideální pro provoz na střední vzdálenosti. Součástí sady je také pružina M90, která umožňuje snížit úsťovou rychlost na ~310 FPS a v důsledku toho přizpůsobit repliku pro provoz na krátkou vzdálenost a v interiéru.

Převodovka, která je zesílená na výšku hlavy válce, ukrývá ocelové hlavní vedení pružiny, které je prvkem systému Enter & Convert™, a také 8mm kuličková ložiska a ocelová závitová kola, která jsou umístěna na distančních podložkách. Systém je zajištěn pomocí čtyř protizávitů. K dispozici je válec typu 2 a ocelový přerušovač. Replica je z výroby vybavena a přesnou, rotační jednotkou Hop-Up polymerového typu, která umožňuje velmi přesnou a stabilní regulaci přetaktování BB.

Vylepšená verze obsahuje řadu nových, zesílených dílů, jako např:

  • sada zesílených, ocelových kol
  • ocelový vodič pružiny
  • lehký polymerový píst
  • hliníková hlava pístu
  • kovová hlava válce
  • kovová tryska

Replika je vybavena 22mm horní lištou RIS, chráničem ruky RIS a nastavitelnou pažbou. Horní lišta RIS je vybavena kovovými výklopnými železnými mířidly, která lze volně odejmout, aby vznikl prostor pro upevnění zvoleného optoelektronického zaměřovacího zařízení. Díky výsuvné pažbě s protiskluzovou podložkou pažby je možné přizpůsobit délku repliky typu postavy a preferencím uživatele. Standardní zábleskový kryt je založen na 14mm levotočivém závitu, který umožňuje připevnění tlumiče na jeho místo.

Další příslušenství viditelné na náhledových fotografiích není součástí balení!

Součástí sady není baterie ani nabíječka.

Balení obsahuje:

  • repliku
  • zásobník 
  • pevná železná mířidla
  • přídavnou hlavní pružinu
BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)115 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka vnější (minimální)695 (mm)
Délka vnější (maximální)780 (mm)
Délka vnitřní hlavně275 (mm)
Hmotnost2580 (g)
Materiál tělaKov
Verze mechaboxuV2 - ESA™
Velikost ložisek8 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyKov
Materiál Hop-Up komoryPlast
Typ konektoruT-Dean
Materiál zásobníkuPlast
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku125
MOSFETANO
ProcesorovkaNE
BlowbackNE
Baterie součástí baleníNE
NabíječkaNE