29.3. a 1.4. máme zavřeno

M9A1 WE logo - černá, celokov, blowback, CO2

Beretta M9A1 WE logo - černá, celokov, blowback, CO2 Zobrazit větší
Perfektně propracovaná a celokovová replika armádní pistole M9 A1. Jedná se o plynovou zbraň a při střelbě realisticky napodobuje pohybem závěru střelbu. Tzv. Blow back systém. O pohon se v tomto případě stará CO2 bombička, která se vkládá přímo...
Perfektně propracovaná a celokovová replika armádní pistole M9 A1. Jedná se o plynovou zbraň a při střelbě realisticky napodobuje pohybem závěru střelbu. Tzv. Blow back systém. O pohon se v tomto případě stará CO2 bombička, která se vkládá přímo do zásobníku. Na jednu 12g bombičku je zbraň schopna vystřílet cca 30-50 kuliček. Rám zbraně je opatřen RIS lištou pro připevnění například svítilny. Gumové střenky mají logo Marine. CO2 pohon dává zbrani velmi silný zpětný ráz (Blowback) a mírně zvyšuje úsťovou rychlost kuličky. Výhodou CO2 pohonu je rovněž odolnost při nízkých teplotách, když už například klasické plynové pistole na propan již nestřílí. Pro tuto zbraň jsou jako náhradní dostupné jak stejné zásobníky na CO2, tak klasické plynové. U nich je pohon ekonomičtější. Zbraň je schopna používat oba typy. WE je ověřená značka s léty zkušeností a tuto zbraň můžeme vřele doporučit. Základní informace: Princip funkce -plynová na CO2 bombičky. Režim střelby -jednotlivě, blowback. Ráže -6 mm. Orientační výkon zbraně: Úsťová rychlost (m/s)- 90-100 m/s. Úsťová rychlost (fps)- 290-320 FPS. Energie projektilu -až 1 J. Teoretický dostřel- až 45 m. Vnější popis: Délka- 215mm. Hmotnost 1040g. Materiál těla- celokov. Vnitřní popis: Hop-Up- ano, regulovatelný. Zásobník: Kapacita 25 ran. Provedení -pružinový, tlačný. Materiál zásobníku -kov.
Zobrazit

2 790,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 10 ks

WE00090

: WE

Koupí tohoto produktu získáte 27 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Varianty produktů

Perfektně propracovaná a celokovová replika armádní pistole M9 A1. Jedná se o plynovou zbraň a při střelbě realisticky napodobuje pohybem závěru střelbu. Tzv. Blow back systém. O pohon se v tomto případě stará CO2 bombička, která se vkládá přímo do zásobníku. Na jednu 12g bombičku je zbraň schopna vystřílet cca 30-50 kuliček. Rám zbraně je opatřen RIS lištou pro připevnění například svítilny. Gumové střenky mají logo Marine. CO2 pohon dává zbrani velmi silný zpětný ráz (Blowback) a mírně zvyšuje úsťovou rychlost kuličky. Výhodou CO2 pohonu je rovněž odolnost při nízkých teplotách, když už například klasické plynové pistole na propan již nestřílí. Pro tuto zbraň jsou jako náhradní dostupné jak stejné zásobníky na CO2, tak klasické plynové. U nich je pohon ekonomičtější. Zbraň je schopna používat oba typy. WE je ověřená značka s léty zkušeností a tuto zbraň můžeme vřele doporučit.

Základní informace:

Princip funkce -plynová na CO2 bombičky.

Režim střelby -jednotlivě, blowback.

Ráže -6 mm.

Orientační výkon zbraně: Úsťová rychlost (m/s)- 90-100 m/s. Úsťová rychlost (fps)- 290-320 FPS. Energie projektilu -až 1 J.

Teoretický dostřel- až 45 m.

Vnější popis:

Délka- 215mm.

Hmotnost 1040g.

Materiál těla- celokov.

Vnitřní popis: Hop-Up- ano, regulovatelný.

Zásobník: Kapacita 25 ran. Provedení -pružinový, tlačný. Materiál zásobníku -kov.

BarvaČerná
Úsťová rychlost (m/s)90 (m/s)
Délka215 (mm)
Délka vnitřní hlavně110 (mm)
Hmotnost1040 (g)
Materiál tělaKov
Materiál Hop-Up komoryKov
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTlačný
Kapacita zásobníku25