M1928 Chicago, kov a imitace dřeva - černý

Thompson M1928 Chicago, kov a imitace dřeva - černý Zobrazit větší
Je nám líto, ale prodej již skončil

Celokovové tělo, hlaveň a zásobník Plastová imitace dřeva - pažba, rukojeť a předpažbí Dobově správná oboustranná natahovací páka závěru Součástí balení je bubnový zásobník typu Chicago Systém kompatibilní s Marui...
Celokovové tělo, hlaveň a zásobník Plastová imitace dřeva - pažba, rukojeť a předpažbí Dobově správná oboustranná natahovací páka závěru Součástí balení je bubnový zásobník typu Chicago Systém kompatibilní s Marui a s hromadou dílů na trhu pro upgrade Nastavitelný hopup, oboustranně nastavitelné hledí Režimy střelby : poloautomatická, plně automatická a bezpečnostní (SAFE) Neslavný Model 1928 alias „Tommy Gun“ nebo „Chicago Typewriter“ byl na počátku 20. let 20. století oblíben každým mafiánem a gangsterem pro svou palebnou sílu a přenositelnost. Dokonce i nechvalně známý John Dillinger, Public Enemy Number One, jej upřednostňoval. Johnny Depp, který hraje Dillingera v hollywoodském filmu „Public Enemies“, ovládá zbraň Tommy v několika intenzivních bojových scénách. Tato replika je věrná originálu a je dodávána s předpažbím, žebrovanou hlavní a podpisem Cutts Compensator.
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

KARMS297

: King Arms

Celokovové tělo, hlaveň a zásobník

Plastová imitace dřeva - pažba, rukojeť a předpažbí

Dobově správná oboustranná natahovací páka závěru

Součástí balení je bubnový zásobník typu Chicago

Systém kompatibilní s Marui a s hromadou dílů na trhu pro upgrade

Nastavitelný hopup, oboustranně nastavitelné hledí

Režimy střelby : poloautomatická, plně automatická a bezpečnostní (SAFE)

Neslavný Model 1928 alias „Tommy Gun“ nebo „Chicago Typewriter“ byl na počátku 20. let 20. století oblíben každým mafiánem a gangsterem pro svou palebnou sílu a přenositelnost. Dokonce i nechvalně známý John Dillinger, Public Enemy Number One, jej upřednostňoval. Johnny Depp, který hraje Dillingera v hollywoodském filmu „Public Enemies“, ovládá zbraň Tommy v několika intenzivních bojových scénách. Tato replika je věrná originálu a je dodávána s předpažbím, žebrovanou hlavní a podpisem Cutts Compensator.

BarvaDřevěná
Úsťová rychlost (m/s)115 (m/s)
Délka810 (mm)
Délka vnitřní hlavně315 (mm)
Hmotnost2930 (g)
Materiál tělaKov
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek7 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
Materiál Hop-Up komoryPlast
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuKov
Točný / TlačnýTočný
Kapacita zásobníku450