Obchod zatvorený 1. a 8.5.

Výrobca
více... méně
Cena
6 153
Dostupnost
více... méně
Farba
více... méně
Filtr produktů

Viacúčelové / multifunkčné nože

Multitooly sú ako švajčiarske armádne nože na steroidoch. Nájdete na nich všetko, čo potrebujete. Ťažko by ste našli lepšieho spoločníka pre akékoľvek nepohodlie. Kliešte, nože, otvárače, skrutkovače, nože, kľúče, píly alebo dokonca nožnice - to všetko a ešte oveľa viac nájdete na multitoolech. Dá sa teda povedať, že s jedným z nich budete mať c...

Multitooly sú ako švajčiarske armádne nože na steroidoch. Nájdete na nich všetko, čo potrebujete. Ťažko by ste našli lepšieho spoločníka pre akékoľvek nepohodlie. Kliešte, nože, otvárače, skrutkovače, nože, kľúče, píly alebo dokonca nožnice - to všetko a ešte oveľa viac nájdete na multitoolech. Dá sa teda povedať, že s jedným z nich budete mať celú dielňu vo vrecku. Takýto pomocník je ideálnym darčekom pre mužov!

V našej ponuke nájdete multitooly značky Leatherman, ktorú založil Tim Leatherman (áno, naozaj existuje pán Leatherman), ktorý prišiel s nápadom na multitool počas low cost výletu po Európe v roku 1975. O niekoľko rokov neskôr sa v Oregone zrodil prvý multitool Leatherman, pripravený čeliť nástrahám každodenného života.

Viac
na stranu
  • 163,78 € Skladom
    Doprava ZDARMA

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN054

    Leatherman SUPERTOOL 300M ponúka dve špeciality pre strieľačov alebo policajtov. Ide o škrabku z uhlíka a adaptér na kefky na čistenie zbraní. Okrem nich se ukrýva plne vybavená výbava: multifunkčné kliešte vrátane rezacích klincov na oceľové lano a tvrdé drôty, dva nože z kvalitnej ocele 420HC, píla, šídlo, pilník na drevo aj na kov, sada otváračov a...

    163,78 €
    Skladom
  • 77,58 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN055

    Multitool Leatherman BOND zaujme predovšetkým svojím minimalistickým dizajnom. Samozrejmosťou sú 14 praktických nástrojov, vrátane multifunkčných klincov, noža vyrobeného z kvalitnej ocele 420HC, sady otváračov, skrutkovačov, šídia a ďalších. BOND sa ľahko zmestí do vrecka alebo batohu, takže budete mať neustále po ruke dôležité nástroje na každodenné...

    77,58 €
    Skladom
  • 122,73 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN056

    Nechcete nosiť ťažkosť desiatok nástrojov vo vašich vreckách, ale potrebujete mať pri sebe základné náradie? Kompaktný a praktický. Taký je multitool LEATHERMAN CURL. Je vybavený pätnástimi prvotriednymi nástrojmi (vrátane ostrého noža, ktorý je prístupný jednou rukou, pružinových nožníc a držiaka na bity).  Leatherman Multitool Curl vám vždy pomôže! 

    122,73 €
    Skladom
  • 102,21 € Skladom

    : SOG

    PL1002-CP

    PowerLitre je dalším novým přírůstkem do rodiny multifunkčního nářadí Power. Stejně jako novější modely je Litre vybaven magnetickým držákem šestihranných bitů. Samozřejmostí je složená páka, kterou znáte a máte rádi. S hmotností 130 gramů je PowerLitre univerzální multifunkční nářadí, které se skvěle hodí na pracovní stůl nebo do domácnosti.

    102,21 €
    Skladom
  • 40,64 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN059

    Magnetický držiak bitov Leatherman je vyrobený z odolnej ocele S7, umožňujúci vám nielen pohodlné používanie všetkých bitov, ale aj nastavenie mušky typu A2 na vašej zbrani. Či už ste výsadkár alebo otec, Leatherman Multitool vám vždy pomôže vymaniť sa z nepríjemnej situácie!

    40,64 €
    Skladom
  • 24,22 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN060

    Nechcete nosiť váhu niekoľkých desiatok nástrojov v vreckách, už máte Multitool Leatherman, ale niektoré nástroje vám stále chýbajú? Pre vás je tu Leatherman sada bitov 1, vďaka ktorej si rozšírite portfólio vašich opráv! Či už ste výsadkár alebo otec, s touto sadou bitov zvládnete všetko!

    24,22 €
    Skladom
  • 24,22 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN061

    Nechcete nosiť váhu niekoľkých desiatok nástrojov v vreckách, už máte Multitool Leatherman, ale niektoré nástroje vám stále chýbajú? Pre vás je tu Leatherman sada bitov 2, vďaka ktorej si rozšírite portfólio vašich opráv! Či už ste výsadkár alebo otec, s touto sadou bitov zvládnete všetko!

    24,22 €
    Skladom
  • 176,10 € Skladom
    Doprava ZDARMA

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN062

    Nechcete nosiť váhu niekoľkých desiatok nástrojov v vreckách, ale potrebujete mať po ruke tie najzákladnejšie náradie? Pre vás je tu Leatherman Free P2 Multitool od renomovanej značky, ktorý sa dá ľahko otvárať a zatvárať jednou rukou vďaka magnetickému mechanizmu. Či už ste výsadkár alebo otec, Leatherman Multitool v dosahu ruky vás dostane z...

    176,10 €
    Skladom
  • 20,11 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN063

    Okrem samotného multitoolu od Leatherman je táto sumka ideálna na uloženie všetkých dodatočných komponentov a doplnkov, ako sú adaptéry, skraperky alebo ďalšie nástroje. Všetko budete mať po ruke na jednom mieste, v jednej sumke. Puzdro sa uzatvára suchým zipsom a na zadnej strane je vybavené popruhom na uchytenie na opasok alebo na Molle väzbu.

    20,11 €
    Skladom
  • 61,16 € Skladom

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN065

    Nechcete nosiť váhu desiatok nástrojov v kapsách, ale potrebujete mať po ruke to najzákladnejšie náradie? Pre vás je tu Leatherman Rev! Slávny multitool, ktorý obsahuje všetko potrebné pre náročné podmienky bojových misií, rovnako ako pre každodenné drobné opravy doma! Či už ste výsadkár alebo otec, Leatherman Multitool vám po ruke pomôže!

    61,16 €
    Skladom
  • 32,43 € Skladom

    : Gerber

    31-003610

    32,43 €
    Vypredané
  • 163,78 € Skladom
    Doprava ZDARMA

    : LEATHERMAN

    LEATHERMAN051

    Ak čakáte na signál, kedy si nakoniec kúpiť poriadny multitool, tak je to práve teraz! Leatherman SIGNAL® je prenosný sen každého Preppera s 19 nástrojmi pre núdzové situácie (s diamantovým škrtidlom, značkovacím píšťalkou, nožom s kombinovaným ostrie, kladivom, šídlo, sadou otváračov a skrutkovačov a multifunkčnými klieštami). Jedno nástroj, ktorý...

    163,78 €
    Vypredané