Obchod zatvorený 1. a 8.5.

Bederní pás RAPTOR vz.95

Bederní pás RAPTOR vz.95 vel.S/M Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Kvalitní balistický opasek značky FENIX PROTECTOR

Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

: FENIX PROTECTOR

Kvalitní balistický opasek značky FENIX PROTECTOR s možností vložení měkké balistiky. Opasek slouží k připevnění pouzder a jako doplněk k balistické vestě RAPTOR I. Jeho použití je možné pouze po vložení pevnostního opasku (není součástí balení).

  • materiál: cordura ripstop
  • délka pásu: 77cm

Použití bederního pásu:

Bederní pás se používá s jakýmkoli pevnostním opaskem typu TB-108 nebo jakýmkoli opaskem, který lze provléknout středem bederního pásu.

Opasek provlečeme středem bederního pásu, poté provedeme zapnutí opasku v přední části a následným dotažením upravíme na požadovanou velikost.

Našitá křížová vazba na bederním pásu je určena například k připnutí sumek

Údržba:

Údržbu provádíme běžnými saponátovými čistícími prostředky a vlažnou vodou. V žádném případě nepoužíváme bělidla, agresivní čistidla či jiné chemické látky. Molitanovou houbičkou nebo měkkým hadrem setřeme nečistoty a opláchneme vlažnou vodou. V případě nutnosti můžeme použít měkkký kartáč. Nepereme v pračce a neždímáme. Při sušení nesmí být výrobky vystaveny sálavému teplu (příliš blízko kamen, položeny na akumulačních kamnech, v troubě atd.), nesmí se sušit u otevřeného ohně, v blízkosti přímých zdrojů tepla nebo v sušičce. Výrobek se nesmí žehlit.

FarbaVZ.95