Koncovka se skrytým hrotem k teleskopickému obušku

gumová koncovka k teleskopickému obušku ● umožňuje snadné rozbíjení skleněných překážek ● tvrdý hrot rozruší povrch skla bez použití výrazné síly ●   hrot je bezpečně skrytý uvnitř koncovky ● praktický doplněk pro...
gumová koncovka k teleskopickému obušku ● umožňuje snadné rozbíjení skleněných překážek ● tvrdý hrot rozruší povrch skla bez použití výrazné síly ●   hrot je bezpečně skrytý uvnitř koncovky ● praktický doplněk pro ozbrojené i záchranářské složky ● vhodný nástroj pro nouzové opuštění havarovaného vozidla ● koncovku lze snadno namontovat na teleskopický obušek Gumová koncovka se skrytým hrotem slouží především k rozbíjení skleněných překážek v naléhavých případech, jako jsou např. autonehody nebo policejní zákroky. Koncovku lze snadno namontovat na teleskopický obušek místo standardně dodávané koncovky. Speciální tvrdý a vysoce odolný hrot (karbid wolframu) je bezpečně ukryt uvnitř koncovky těsně pod povrchem gumy. I nepříliš silný úder tak spolehlivě rozruší povrch skla. Koncovka je určena zejména pro ozbrojené složky či záchranářské jednotky. Uplatnění však najde také u běžného motoristy jako nouzový nástroj pro opuštění vozidla v případě nehody.
Viac

11,38 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

3 položky

ESP021

: ESP

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


gumová koncovka k teleskopickému obušku umožňuje snadné rozbíjení skleněných překážek tvrdý hrot rozruší povrch skla bez použití výrazné síly  hrot je bezpečně skrytý uvnitř koncovky praktický doplněk pro ozbrojené i záchranářské složky vhodný nástroj pro nouzové opuštění havarovaného vozidla koncovku lze snadno namontovat na teleskopický obušek

Gumová koncovka se skrytým hrotem slouží především k rozbíjení skleněných překážek v naléhavých případech, jako jsou např. autonehody nebo policejní zákroky. Koncovku lze snadno namontovat na teleskopický obušek místo standardně dodávané koncovky.

Speciální tvrdý a vysoce odolný hrot (karbid wolframu) je bezpečně ukryt uvnitř koncovky těsně pod povrchem gumy. I nepříliš silný úder tak spolehlivě rozruší povrch skla.

Koncovka je určena zejména pro ozbrojené složky či záchranářské jednotky. Uplatnění však najde také u běžného motoristy jako nouzový nástroj pro opuštění vozidla v případě nehody.