Obchod zatvorený 1. a 8.5.

GATE Blu-Link Bluetooth programovací modul

Majte výkon svojej airsoftovej zbrane pod totálnou kontrolou s GATE Blu-Link.

Jednoducho a rýchlo programujte jednotku priamo na ihrisku pomocou Bluetoothu a aplikácie GCS.

Prekonajte obmedzenia počas bitiek s trvalým pripojením, ochranou pred podbitím batérie a nastavte svoj TITAN alebo ASTER presne podľa svojich preferencií kedykoľvek a kdekoľvek, aj pod nepriateľským paľbou!

71,11 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

1 Položka

BLU-L

: GATE

Koupí tohoto produktu získáte 17 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


GATE Blu-Link predstavuje jednoduchý a efektívny spôsob programovania procesorových jednotiek od GATE. Tento Bluetooth modul sa jednoducho pripojí k konektoru vašej airsoftovej zbrane a do neho jednoducho zapojíte akumulátor. Na propojenie s jednotkou slúži technológia Bluetooth, ktorú využívate prostredníctvom aplikácie GCS (Gate Control Station), ktorú si môžete stiahnuť tu.

V rámci aplikácie GCS máte možnosť detailne nastaviť vašu jednotku od GATE podľa individuálnych preferencií a požiadaviek. Oproti štandardnému USB-Linku nemusíte počas bitky odpojovať Blu-Link, čo vám poskytuje flexibilitu v přeprogramování svého mosfetu TITAN nebo ASTER i v průběhu hry. BLU-link zároveň funguje ako ďalšia vrstva ochrany pred vybitím akumulátora, čo zabezpečuje bezproblémový chod vašej airsoftovej zbrane.

Kompatibilita:

  • Gate Aster
  • Gate Titan Basic
  • Gate Titan Advanced
  • Gate Titan Expert