Obchod zatvorený 1. a 8.5.

Svítilna LED LENSER TT 280 lumen

Svítilna LED LENSER TT 280 lumen Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený
Nově odnímatelný kroužek proti překulení. LED LENSER® TT je neodmyslitelným pomocníkem ke každodennímu použití, jak pro profesionální hasiče, záchranáře a speciální jednotky na celém světě tak i pro běžné outdoorové nadšence. Vybavte se touto...
Nově odnímatelný kroužek proti překulení. LED LENSER® TT je neodmyslitelným pomocníkem ke každodennímu použití, jak pro profesionální hasiče, záchranáře a speciální jednotky na celém světě tak i pro běžné outdoorové nadšence. Vybavte se touto svítilnou, která obstojí i v nejtěžších podmínkách a stane se pro Vás nepostradatelným pomocníkem a jistotou. Se všemi nejmodernějšími technologiemi od LED LENSERU. Záruka 5 let je už samozřejmostí. Balení obsahuje: 1 ks svítilna 3x  AAA 1,5V Ochrana proti překulení Poutko na ruku Vlastnosti: Advanced Focus Systém (AFS) Tourning FOCUS Dynamic Switch Pozlacené kontakty IPX4 Rozměry: Hmotnost - 132 g Světelný tok - 280 lm Baterie - 3 AAA, 1,5 V Doba svícení - 3 h Dosah světla - 220 m High End Power LED   Pozlacené kontakty Zlato je velmi speciální materiál. Kvůli zlatu se vedly války, okrádají se a vraždí lidé. Dnes se stále častěji dozvíte, že zlato je vynikající elektrický vodič a je extrémně odolné. Jeho odolnost spočívá ve schopnosti nepodléhat korozi a ve vysokém stupni chemické odolnosti. Odhaduje se, že přibližně 70% poruch svítilen lze přičíst korozivním poškozením způsobených kyselinou nebo plynem z baterií.  Proto mají svítilny LEDLENSER pozlacené kontakty. Díky tomuto drahému opatření vydrží svítilny LEDLENSER celá desetiletí. Materiály svítilen se také liší ve své elektrické vodivosti. Při vysokém zatížení se některé vodiče zahřívají a díky tomu odpor v takovémto materiálu roste, ubývá napětí a protékající energie se přeměňuje na teplo, což je u elektrického ohřívače žádoucí, ale u svítilen je to přesně naopak. Energie dodávaná z baterií nesmí ohřívat kontakty, ale být dodávána do LED diody. Mnoho konkurenčních výrobců používá levné kontakty, což se projeví výrazně na výkonu svítilny i její době použití. Díky pozlaceným kontaktům vydrží elektronika svítilen LEDLENSER neporušená desítky let.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

LEDLEN004

: LED LENSER

Nově odnímatelný kroužek proti překulení. LED LENSER® TT je neodmyslitelným pomocníkem ke každodennímu použití, jak pro profesionální hasiče, záchranáře a speciální jednotky na celém světě tak i pro běžné outdoorové nadšence. Vybavte se touto svítilnou, která obstojí i v nejtěžších podmínkách a stane se pro Vás nepostradatelným pomocníkem a jistotou. Se všemi nejmodernějšími technologiemi od LED LENSERU. Záruka 5 let je už samozřejmostí.

Balení obsahuje:

  • 1 ks svítilna
  • 3x  AAA 1,5V
  • Ochrana proti překulení
  • Poutko na ruku

Vlastnosti:

  • Advanced Focus Systém (AFS)
  • Tourning FOCUS
  • Dynamic Switch
  • Pozlacené kontakty
  • IPX4

Rozměry:

Hmotnost - 132 g

Světelný tok - 280 lm

Baterie - 3 AAA, 1,5 V

Doba svícení - 3 h

Dosah světla - 220 m

High End Power LED

 

Pozlacené kontakty

Zlato je velmi speciální materiál. Kvůli zlatu se vedly války, okrádají se a vraždí lidé. Dnes se stále častěji dozvíte, že zlato je vynikající elektrický vodič a je extrémně odolné. Jeho odolnost spočívá ve schopnosti nepodléhat korozi a ve vysokém stupni chemické odolnosti. Odhaduje se, že přibližně 70% poruch svítilen lze přičíst korozivním poškozením způsobených kyselinou nebo plynem z baterií.  Proto mají svítilny LEDLENSER pozlacené kontakty. Díky tomuto drahému opatření vydrží svítilny LEDLENSER celá desetiletí.

Materiály svítilen se také liší ve své elektrické vodivosti. Při vysokém zatížení se některé vodiče zahřívají a díky tomu odpor v takovémto materiálu roste, ubývá napětí a protékající energie se přeměňuje na teplo, což je u elektrického ohřívače žádoucí, ale u svítilen je to přesně naopak. Energie dodávaná z baterií nesmí ohřívat kontakty, ale být dodávána do LED diody. Mnoho konkurenčních výrobců používá levné kontakty, což se projeví výrazně na výkonu svítilny i její době použití. Díky pozlaceným kontaktům vydrží elektronika svítilen LEDLENSER neporušená desítky let.

FarbaČierna