Brýle CROSSBOW ONE - pískové

Novinka
Brýle CROSSBOW ONE - pískové Zväčšiť

Vysoce konfigurovatelné balistické brýle CROSSBOW™, zařazené do produktové řady Cross-Series™, představují ultimátní ochranu pro vaše oči.

74,77 € s DPH

Dostupnosť: Vypredané

ESS015

: ESS

Koupí tohoto produktu získáte 18 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Tyto brýle jsou vybaveny balistickými zorníky, odolnými proti poškrábání, snadno vyměnitelnými a s ochranou proti zamlžení. S nulovým zkreslením obrazu v celém zorném poli a 100% ochranou proti UVA a UVB záření, vám poskytnou jistotu, že vaše oči jsou v bezpečí.

Díky technologii Modular™ Fit se brýle perfektně přizpůsobí tvaru vašeho obličeje. Jsou kompatibilní s dalšími produkty Cross-Series™ a lze je snadno kombinovat s různými skly a rámečky.

S technologií ClearZone™ jsou zorníky chráněny před poškrábáním a zamlžováním, zatímco západkový systém DedBolt™ umožňuje rychlou výměnu zorníku pomocí profilovaných zářezů a otvoru ve střední části.

Flexibilní rám s technologií Tri-Tech Fit™ zajistí maximální pohodlí a pohodlný, vyměnitelný nosník z kompozitního silikonu dodává další komfort.

Tyto brýle splňují nejvyšší standardy, včetně norm U.S. Federal OSHA, ANSI Z87.1+, U.S. MIL-PRF-31013 a evropské CE EN166.

Balení obsahuje:

  • 1x zorník / sklo - kouřově šedé
  • 1x obal z mikrovlákna
  • 1x nožičky Tri-Tech Fit Frame
  • 1x návod ESS

Systém řízení kvality (ISO 9001) pečlivě sleduje celý výrobní proces, aby se zajistila maximální spolehlivost a kvalita.

FarbaPiesočná