29.3. a 1.4. máme zatvorené

Brýle SAINT Smoke Grey + Clear + Light Rust/Matte Black

Brýle SAINT Smoke Grey + Clear + Light Rust/Matte Black Zväčšiť
Nenápadné černé brýle Wiley X Saint s variabilními čočkami jsou určeny především střelcům a lovcům, ale také sportovcům a všem, kteří potřebují pružně reagovat na náhlou změnu počasí a viditelnosti. Čočky je totiž možné dokoupit a snadno měnit...
Nenápadné černé brýle Wiley X Saint s variabilními čočkami jsou určeny především střelcům a lovcům, ale také sportovcům a všem, kteří potřebují pružně reagovat na náhlou změnu počasí a viditelnosti. Čočky je totiž možné dokoupit a snadno měnit za jiné, dle aktuální potřeby. Součástí balení jsou troje čočky. Kouřově šedé zbarvení se světelnou propustností 15 % je vhodné do jasného slunečného počasí, maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy. Čirá čočka se hodí do méně slunečních dnů s horšími světelnými podmínkami. Má vysokou světelnou propustnost -  89 % - a také poskytuje ochranu před UV zářením a odlesky bez jakéhokoli zkreslení barev. Světle oranžová čočka o světelné propustnosti 60 % dokáže odfiltrovat většinu modrých světelných vln, které jsou hlavním důvodem oslnění či difuze. Zvyšuje kontrast ve středních a špatných světelných podmínkách. Samozřejmostí jsou ochranné vlastnosti brýlí certifikované podle standardů ANSI. Barva obrouček: BLACK Barva čočky: GREY / CLEAR / ORANGE Rozměry Šířka brýlové čočky:68 mm Výška brýlové čočky:40 mm Délka stranice:114 mm Šířka nosníku:15 mm   100% ORIGINÁL Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!
Viac

149,94 € s DPH

Dostupnosť: Vypredané

WX055

: WILEY X

Koupí tohoto produktu získáte 36 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Product variants

Nenápadné černé brýle Wiley X Saint s variabilními čočkami jsou určeny především střelcům a lovcům, ale také sportovcům a všem, kteří potřebují pružně reagovat na náhlou změnu počasí a viditelnosti.

Čočky je totiž možné dokoupit a snadno měnit za jiné, dle aktuální potřeby. Součástí balení jsou troje čočky.

Kouřově šedé zbarvení se světelnou propustností 15 % je vhodné do jasného slunečného počasí, maximálně snižuje oslňující světelné odlesky a nezkresluje barvy.

Čirá čočka se hodí do méně slunečních dnů s horšími světelnými podmínkami. Má vysokou světelnou propustnost -  89 % - a také poskytuje ochranu před UV zářením a odlesky bez jakéhokoli zkreslení barev.

Světle oranžová čočka o světelné propustnosti 60 % dokáže odfiltrovat většinu modrých světelných vln, které jsou hlavním důvodem oslnění či difuze. Zvyšuje kontrast ve středních a špatných světelných podmínkách.

Samozřejmostí jsou ochranné vlastnosti brýlí certifikované podle standardů ANSI.

Barva obrouček:

BLACK

Barva čočky:

GREY / CLEAR / ORANGE

Rozměry

Šířka brýlové čočky:68 mm

Výška brýlové čočky:40 mm

Délka stranice:114 mm

Šířka nosníku:15 mm

 

100% ORIGINÁL

Samolepka 100% ORIGINÁL se nachází na každém balení brýlí Wiley X , které jsou distribuovány výhradním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku. Jedná se o ochranný prvek, který slouží k ochraně spotřebitele. Tato samolepka s unikátním registračním kódem vám zaručí, že kupujete originál nikoli plagiát a že zboží nenaplňuje definici šedého dovozu. Brýle Wiley X pouze od autorizovaných prodejců!

FarbaKombinace