Holster Blackhawk SERPA CQC Mt Finish R CZ 75/75B/75 SP01/85B pro praváky

Pouzdro na zbraň Blackhawk určené pro skryté nošení. Lehké, odolné pouzdro na skryté nošení určené pro CZ 75, 75 SP01, 85B. Zámek SERPA umožňuje odjištění pojistky ukazováčkem při přirozeném pohybu tasení zbraně. Při vložení zbraně do pouzdra...
Pouzdro na zbraň Blackhawk určené pro skryté nošení. Lehké, odolné pouzdro na skryté nošení určené pro CZ 75, 75 SP01, 85B. Zámek SERPA umožňuje odjištění pojistky ukazováčkem při přirozeném pohybu tasení zbraně. Při vložení zbraně do pouzdra se zámek automaticky zaklapne. Nový, odlehčený design. Obsahuje klasický opaskový průvlek a tzv. pádlo. Samozřejmostí je možnost připevnit pouzdro na všechny BLACKHAWK! platformy: STRIKE, CQC, QD a Tactical. Barva: černá s povrchovou úpravou: MATTE FINISH. Pouzdro určeno pro praváky.
Viac

52,30 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

3 položky

410562BKR

: BLACKHAWK

Koupí tohoto produktu získáte 12 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Pouzdro na zbraň Blackhawk určené pro skryté nošení.

Lehké, odolné pouzdro na skryté nošení určené pro CZ 75, 75 SP01, 85B. Zámek SERPA umožňuje odjištění pojistky ukazováčkem při přirozeném pohybu tasení zbraně. Při vložení zbraně do pouzdra se zámek automaticky zaklapne. Nový, odlehčený design.

Obsahuje klasický opaskový průvlek a tzv. pádlo. Samozřejmostí je možnost připevnit pouzdro na všechny BLACKHAWK! platformy: STRIKE, CQC, QD a Tactical.

Barva: černá s povrchovou úpravou: MATTE FINISH.

Pouzdro určeno pro praváky.

FarbaČierna