Objednávky na op. Kandahár uzavrety!!!

NOVRITSCH kamera Runcam

NOVRITSCH kamera Runcam Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Kompaktní kamera se zoomem, která vám umožní zaznamenat trajektorii vašich BBs. Kompatibilní s kartami microSD až do velikosti 64 GB Zahrnuje příručku pro tvorbu videí od Novritsche, která učí, jak nahrávat a upravovat airsoftová videa a jak...
Kompaktní kamera se zoomem, která vám umožní zaznamenat trajektorii vašich BBs. Kompatibilní s kartami microSD až do velikosti 64 GB Zahrnuje příručku pro tvorbu videí od Novritsche, která učí, jak nahrávat a upravovat airsoftová videa a jak zvýšit sledovanost na YouTube. Instalovaná čočka o průměru 35 mm je perfektní všestranná pro AEG a ostřelovací pušky. Umožňuje jasně vidět trajektorii střel, přestože stále poskytuje stabilní obraz. S přiloženým QD adaptérem můžete Zoomcam bez nástrojů namontovat na libovolnou airsoftovou zbraň s RIS lištou. Adaptér / kryt s railou je zde k dispozici samostatně. Možnosti videa: 1920x1080p @60 snímků za sekundu (FHD) 1920x1080p @30 snímků za sekundu (FHD) 1280x720p @120 snímků za sekundu (HD) Co je v krabici? Kamerka, ochranná krytka kamery, baterie, náhradní šroubky, šroubovák a baterie Ochranná krytka kamery Exkluzivní přístup k příručce NOVRITSCH Airsoft Video Creation Guide Exkluzivní přístup ke knihovně s crosshairy, hitmarkery, zvukovými efekty a mnoha dalšími překryvy. Kabel Micro USB Průvodce vytvořením videa Pouze na adrese novritsch.com přichází Zoomcam s odkazem na exkluzivní příručku NOVRITSCH Video Creation Guide, která je o tom, jak nahrávat a upravovat airsoftová videa a jak rozšiřovat publikum na YouTube. Zahrnuje také přístup k datové knihovně s crosshairy, hitmarkery, zvukovými efekty a mnoha dalšími překryvy. Knižní překryv Také obsahuji všechna data, která potřebujete k dokončení vlastních her. Byla to docela velká snaha vytvořit všechny překryvy rozsahu, značky hitmarkerů, překryvy překlopení a mnoho dalšího. Získáte přístup k adresáři se všemi prvky připravenými k použití.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

NOVRITSCH09

: NOVRITSCH

Kompaktní kamera se zoomem, která vám umožní zaznamenat trajektorii vašich BBs.

Kompatibilní s kartami microSD až do velikosti 64 GB

Zahrnuje příručku pro tvorbu videí od Novritsche, která učí, jak nahrávat a upravovat airsoftová videa a jak zvýšit sledovanost na YouTube.

Instalovaná čočka o průměru 35 mm je perfektní všestranná pro AEG a ostřelovací pušky. Umožňuje jasně vidět trajektorii střel, přestože stále poskytuje stabilní obraz.

S přiloženým QD adaptérem můžete Zoomcam bez nástrojů namontovat na libovolnou airsoftovou zbraň s RIS lištou. Adaptér / kryt s railou je zde k dispozici samostatně.

Možnosti videa:
1920x1080p @60 snímků za sekundu (FHD)
1920x1080p @30 snímků za sekundu (FHD)
1280x720p @120 snímků za sekundu (HD)

Co je v krabici?
Kamerka, ochranná krytka kamery, baterie, náhradní šroubky, šroubovák a baterie
Ochranná krytka kamery
Exkluzivní přístup k příručce NOVRITSCH Airsoft Video Creation Guide
Exkluzivní přístup ke knihovně s crosshairy, hitmarkery, zvukovými efekty a mnoha dalšími překryvy.
Kabel Micro USB

Průvodce vytvořením videa
Pouze na adrese novritsch.com přichází Zoomcam s odkazem na exkluzivní příručku NOVRITSCH Video Creation Guide, která je o tom, jak nahrávat a upravovat airsoftová videa a jak rozšiřovat publikum na YouTube. Zahrnuje také přístup k datové knihovně s crosshairy, hitmarkery, zvukovými efekty a mnoha dalšími překryvy.

Knižní překryv
Také obsahuji všechna data, která potřebujete k dokončení vlastních her. Byla to docela velká snaha vytvořit všechny překryvy rozsahu, značky hitmarkerů, překryvy překlopení a mnoho dalšího. Získáte přístup k adresáři se všemi prvky připravenými k použití.