OCELOVÁ NATAHOVACÍ PÁKA PRO VSR, BAR10 A MB03 - ČERNÁ

Ocelová natahovací páka závěru poskytuje díky větší hlavici lepší komfort natahování silných pružin. Na rozdíl od originální slitiny, je páka AirsoftPro vyrobena z oceli a poskytuje tak maximální odolnost. Páka je obráběna na přesných CNC...
Ocelová natahovací páka závěru poskytuje díky větší hlavici lepší komfort natahování silných pružin. Na rozdíl od originální slitiny, je páka AirsoftPro vyrobena z oceli a poskytuje tak maximální odolnost. Páka je obráběna na přesných CNC strojích a povrchově ošetřena buď černěním (brynýr jako na skutečných zbraních), nebo chromována. Páka AirsoftPro je vhodná pro odstřelovací pušky Marui VSR (použijte podložku z balení), JG BAR10 a čínské kopie MB02, MB03..apod.
Viac

26,78 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

1 Položka

ASPRO325

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 6 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Ocelová natahovací páka závěru poskytuje díky větší hlavici lepší komfort natahování silných pružin. Na rozdíl od originální slitiny, je páka AirsoftPro vyrobena z oceli a poskytuje tak maximální odolnost.

Páka je obráběna na přesných CNC strojích a povrchově ošetřena buď černěním (brynýr jako na skutečných zbraních), nebo chromována.

Páka AirsoftPro je vhodná pro odstřelovací pušky Marui VSR (použijte podložku z balení), JG BAR10 a čínské kopie MB02, MB03..apod.

FarbaČierna