Obchod zatvorený 1. a 8.5.

M1 Garand AEG

M1 Garand AEG Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Velmi kvalitní airsoftová replika slavné americké samonabíjecí pušky M1 Garand v elektrické verzi! Velmi povedený model s originálním dřevěným pažbením, jehož reálná předloha se stala první masově rozšířenou samonabíjecí puškou na světě. V rukou...
Velmi kvalitní airsoftová replika slavné americké samonabíjecí pušky M1 Garand v elektrické verzi! Velmi povedený model s originálním dřevěným pažbením, jehož reálná předloha se stala první masově rozšířenou samonabíjecí puškou na světě. V rukou amerických, ale i dalších vojáků si prošla bojišti 2. světové války, Korejské války a také v počátky vietnamského konfliktu. Stala se symbolem amerického vojáka, než byla postupně nahrazena modernějšími zbraněmi v 50tých letech (Puškou M14). Airsoftová verze od ICS se kromě velmi realistického provedení s dřevěným pažbením, kovovým tělem a hlavní, může pochlubit také kompletním ražením zbrojovky Springfield. Patrně jedna z nejvěrnějších replik na trhu. Zbraň je vybavena výměným zásobníkem na 42 ran, regulovatelným hop-up a novým mechaboxem (regulaci hop-up má na vrchu). ZÁKLADNÍ INFORMACE: Výrobce (vyrobeno pro):  ICS Země výroby:  Taiwan Princip funkce:  elektrika Režim střelby:  jednotlivé rány Ráže:  BB 6mm TĚLO ZBRANĚ A HLAVEŇ: Váha zbraně:  3,600 kg  Délka zbraně:  1100 mm  Délka hlavně:  610 mm  Provedení těla zbraně:  kov Kovové detaily:  ano Reálné ražení:  ano Pažbení:  dřevo Provedení hlavně:  standardní  Materiál hlavně:  bronz Hop-up mechanismus:  ano (seřiditelný) Materiál hop-up T:  plast Realistická (rychlá) rozborka:  ne MECHABOX A MOTOREK: Kompatibilita silových dílů se standardem AEG:  ano  Tvar (verze) mechaboxu:  VII atypický Materiál mechaboxu:  kov Typ použité pružiny:  progresivní M120 Ložiska:  kovová kuličková (8mm) Materiál kol:  kov Ozubení:  klasické Materiál pístu:  plast zesílený Trn pružiny:  plastový s ložiskem Hlava pístu:  s protitlakým těsněním Tvar čel hlav pístu a válce:  rovný Tryska:  plastová Typ motorku:  zátěžový ICS Kompatibilita s tvarem motorků AEG:  krátký ZÁSOBNÍK SE ZBRANÍ: Kapacita zásobníku:  42 ran  Provedení zásobníku:  s podávacím mechanismem (tlačák) Vnější tělo zásobníku:  plast Kompatibilita zbraně se zásobníky standardu:  AEG M1 Garand BATERIE: Doporučené napětí baterie:  9,6V Konektor pro připojení baterie:  malý Polarita dle standardu AEG:  standardní Umístění baterie ve zbrani:  v pažbě MONTÁŽE: Závit pro montáž tlumiče:  ne  Lišta na zbrani pro montáž puškohledu (kolimátoru):  ne  R.I.S. lišty na zbrani pro montáž dalšího příslušenství (např. svítilny,…):  ne ORIENTAČNÍ PROVOZNÍ PARAMETRY ZBRANĚ: Orientační doporučená váha kuliček:  0,20 g – 0,28 g Orientačně změřená úsťová rychlost:  130 m/s (BB 0,20 g ) OBSAH BALENÍ: zbraň, 2x zásobník, vytěrák hlavně, vzorek kuliček, plnička, návod k použití.
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

ICS00030

: ICS

Velmi kvalitní airsoftová replika slavné americké samonabíjecí pušky M1 Garand v elektrické verzi! Velmi povedený model s originálním dřevěným pažbením, jehož reálná předloha se stala první masově rozšířenou samonabíjecí puškou na světě. V rukou amerických, ale i dalších vojáků si prošla bojišti 2. světové války, Korejské války a také v počátky vietnamského konfliktu. Stala se symbolem amerického vojáka, než byla postupně nahrazena modernějšími zbraněmi v 50tých letech (Puškou M14).
Airsoftová verze od ICS se kromě velmi realistického provedení s dřevěným pažbením, kovovým tělem a hlavní, může pochlubit také kompletním ražením zbrojovky Springfield. Patrně jedna z nejvěrnějších replik na trhu. Zbraň je vybavena výměným zásobníkem na 42 ran, regulovatelným hop-up a novým mechaboxem (regulaci hop-up má na vrchu).

ZÁKLADNÍ INFORMACE:
Výrobce (vyrobeno pro): ICS
Země výroby: Taiwan
Princip funkce: elektrika
Režim střelby: jednotlivé rány
Ráže: BB 6mm

TĚLO ZBRANĚ A HLAVEŇ:
Váha zbraně: 3,600 kg 
Délka zbraně: 1100 mm 
Délka hlavně: 610 mm 
Provedení těla zbraně: kov
Kovové detaily: ano
Reálné ražení: ano
Pažbení: dřevo
Provedení hlavně: standardní 
Materiál hlavně: bronz
Hop-up mechanismus: ano (seřiditelný)
Materiál hop-up T: plast
Realistická (rychlá) rozborka: ne

MECHABOX A MOTOREK:
Kompatibilita silových dílů se standardem AEG: ano 
Tvar (verze) mechaboxu: VII atypický
Materiál mechaboxu: kov
Typ použité pružiny: progresivní M120
Ložiska: kovová kuličková (8mm)
Materiál kol: kov
Ozubení: klasické
Materiál pístu: plast zesílený
Trn pružiny: plastový s ložiskem
Hlava pístu: s protitlakým těsněním
Tvar čel hlav pístu a válce: rovný
Tryska: plastová
Typ motorku: zátěžový ICS
Kompatibilita s tvarem motorků AEG: krátký

ZÁSOBNÍK SE ZBRANÍ:
Kapacita zásobníku: 42 ran 
Provedení zásobníku: s podávacím mechanismem (tlačák)
Vnější tělo zásobníku: plast
Kompatibilita zbraně se zásobníky standardu: AEG M1 Garand

BATERIE:
Doporučené napětí baterie: 9,6V
Konektor pro připojení baterie: malý
Polarita dle standardu AEG: standardní
Umístění baterie ve zbrani: v pažbě

MONTÁŽE:
Závit pro montáž tlumiče: ne 
Lišta na zbrani pro montáž puškohledu (kolimátoru): ne 
R.I.S. lišty na zbrani pro montáž dalšího příslušenství (např. svítilny,…): ne

ORIENTAČNÍ PROVOZNÍ PARAMETRY ZBRANĚ:
Orientační doporučená váha kuliček: 0,20 g – 0,28 g
Orientačně změřená úsťová rychlost: 130 m/s (BB 0,20 g )

OBSAH BALENÍ:
zbraň, 2x zásobník, vytěrák hlavně, vzorek kuliček, plnička, návod k použití.

FarbaDrevená
Úsťová rychlost (m/s)120 (m/s)
Délka1100 (mm)
Délka vnitřní hlavně610 (mm)
Hmotnost3600 (g)
Materiál tělaKov
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek8 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyPlast
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuKov
Točák / tlačákTlačný
Kapacita zásobníku42