Podmínky doručení objednávky na op. LIZZARD

MK18 (SA-A03-M ONE™) - Černá

Specna Arms řadou ONE TM potěšila všechny své zákazníky. Ve spojení kvalitního materiálu, inovativního systému pro rychlou výměnu pružiny a atraktivní ceny, posunuli kvalitu trhu o kus nahoru. Pažba a grip jsou vyrobeny z polymeru...
Specna Arms řadou ONE TM potěšila všechny své zákazníky. Ve spojení kvalitního materiálu, inovativního systému pro rychlou výměnu pružiny a atraktivní ceny, posunuli kvalitu trhu o kus nahoru. Pažba a grip jsou vyrobeny z polymeru vyztuženého nylonovými vlákny. Zbylé komponenty jako tělo, RIS předpažbí, trn pažby, tlumič výšlehu a natahovací páka závěru jsou vyrobeny z kovu. Stejně tak je replika vybavena systémem pro jednoduchou a rychlou výměnu pružiny. Díky tomuto systému budete moci rychle přizpůsobit svou zbraň pravidlům hry. Replika je plně kompatibilní s LiPo a LiFe bateriemi. Úsťová rychlost zbraně je 380 FPS ale díky náhradní pružině M90 a ONE TM systému je možné snížit rychlost na 310 FPS. Dále je replika vybavena 22mm RIS předpažbím, kovovými mířidly a závitem 14- mm na uchycení například tlumiče.   Obsah balení:          Zbraň          zásobník hi-cap na 300ran          kovová  mířidla          druha pružina (M90)          manuál
Zobrazit
Prodej skončil Zobrazit alternativy

SPARMS129

: Specna Arms

Specna Arms řadou ONETM potěšila všechny své zákazníky. Ve spojení kvalitního materiálu, inovativního systému pro rychlou výměnu pružiny a atraktivní ceny, posunuli kvalitu trhu o kus nahoru.

Pažba a grip jsou vyrobeny z polymeru vyztuženého nylonovými vlákny. Zbylé komponenty jako tělo, RIS předpažbí, trn pažby, tlumič výšlehu a natahovací páka závěru jsou vyrobeny z kovu.

Stejně tak je replika vybavena systémem pro jednoduchou a rychlou výměnu pružiny. Díky tomuto systému budete moci rychle přizpůsobit svou zbraň pravidlům hry.

Replika je plně kompatibilní s LiPo a LiFe bateriemi. Úsťová rychlost zbraně je 380 FPS ale díky náhradní pružině M90 a ONETM systému je možné snížit rychlost na 310 FPS.

Dále je replika vybavena 22mm RIS předpažbím, kovovými mířidly a závitem 14- mm na uchycení například tlumiče.

 

Obsah balení:

  •          Zbraň
  •          zásobník hi-cap na 300ran
  •          kovová mířidla
  •          druha pružina (M90)
  •          manuál
Barva Černá
Úsťová rychlost (m/s) 125 (m/s)
Doporučená váha munice 0,25g - 0,28g
Závit 14- (mm)
Délka 770 (mm)
Délka vnější (minimální) 700 (mm)
Délka vnější (maximální) 770 (mm)
Délka vnitřní hlavně 290 (mm)
Hmotnost 2580 (g)
Materiál těla Kov
Počet kovových zubů pístu 1
Velikost ložisek 8 (mm)
Materiál ložisek Kov
Hlava pístu Kov
Tryska Kov
Trn pružiny Kov
Materiál Hop-Up komory Plast
Typ konektoru Malá Tamyia
Materiál zásobníku Plast
Točný / Tlačný Točný
Kapacita zásobníku 300
Blowback NE
Baterie součástí balení NE
Nabíječka NE