WE GBB CO2 pistole P14 Para - Černá

WE patří mezi jednu z nejprodávanějších značek plynových airsoft zbraní.

WE GBB CO2 plynová pistole Para-Ordinance 1911 (P 14-43) v provedení černá.

Pistole nabízí silný zpětný ráz (blowback)kovový závěr, spolehlivost i funkční záchyt závěru. 

Skvělý výkon již v základu a dostupné upgrade díly!

WE Tactical Training International

2 750,00 Kč s DPH



Dostupnost: Skladem

> 5 ks

WE00055

: WE

Koupí tohoto produktu získáte 27 bodů.
Jak fungují věrnostní body?


Příslušenství

Plynové zbraně od WE

WE plynové pistole (GBBa plynové pušky (GBBR) s funkcí blowback (zpětný chod závěru) představují oblíbenou volbu hráčů, kteří touží po co nejreálnějších zážitku ze střelby a zároveň preferují odolná kovová těla zbraní. 
Mezi nejpopulárnější modely se řádí repliky pistolí Glock (R17 a podobné), Hi-Capa a dlouhé zbraně AR15 (M4, Model 416).
Zbraně od WE nabízí nejen skvělou kvalitu, ale také nadstandardní výkon.

Pistole M92/M9 a její varianty

Pistole M92, známá také jako Beretta 92, je italská poloautomatická pistole vyráběná firmou Beretta. První modely byly uvedeny na trh v roce 1976. Pistole se rychle stala populární díky své spolehlivosti, ergonomii a vysoké kapacitě zásobníku. Její design vychází z modelu Beretta M1951 a Walther P38.
M92 byla široce přijata vojenskými a policejními jednotkami po celém světě. V roce 1985 byla přijata jako standardní služební zbraň ozbrojených sil Spojených států pod označením M9. Mezi její charakteristické rysy patří otevřený závěr, což snižuje možnost zaseknutí náboje, a oboustranná pojistka.
Pistole M92 se stala ikonickou zbraní nejen ve vojenském a policejním prostředí, ale také v popkultuře, kde se často objevuje ve filmech a videohrách. Její modernizované verze, jako například M92FS, jsou stále ve výzbroji.

Co nabízí WE GBB CO2 pistole Para-Ordinance 1911?

GBB CO2 pistolí WE Para-Ordinance 1911 zažijete autentický pocit ze střelby, který vám poskytne realističtější a poutavější airsoftový zážitek.
Silný plyn CO2 nabízí silnější zpětný ráz než klasický plyn Green Gas, navíc 12g bombička vydrží větší počet výstřelů (v závislosti na teplotě). 
Zároveň je CO2 stabilnější při používání v chladnějším počasí. Naopak se nedoporučuje používat CO2 zásobník v letních měsících při teplotách na 25 °C.
Díky preciznímu zpracování a inovativnímu designu je tato zbraň skvělou volbou pro každého vášnivého airsoftového hráče.
Replika pistole byla vyrobena co nejpřesněji podle reálné předlohy a uvnitř najdete vyladěné vnitřní díly pro skvělý výkon a spolehlivost bez nutnosti okamžité investice do upgrade dílů.
GBB plynové pistole od WE se mohou pochlubit skvělou ergonomií a střelcům nabízí pohodlný úchop. Všechny vnější díly jsou skvěle zpracovány pro pohodlné a intuitivní ovládání, připravené na intenzivní používání.
Právem lze tak považovat plynové zbraně od WE za jedny z nejrozšířenějších a nejoblíbenějších jak u začátečníků, zahradních rekreačních střelců i pokročilých hardcore hráčů, které své repliky vymazlují k dokonalosti.
WE GBB CO2 pistole s kovovým závěrem jsou vhodné pro klasické 12g CO2 bombičky, ale pistole lze používat i s klasickými plynovými zásobníky na Green Gas.

Klíčové vlastnosti WE CO2 pistole:

  • Kovový odolný závěr
  • Zásobník na 31 BBs typu Hi-Capa
  • Střelba jednotlivě
  • Spolehlivost vnitřních dílů
  • Vynikající zpracování vnějších částí
  • Pohodlný úchop
  • Silný zpětný ráz
  • Dimenzováno pro CO2
  • Dostupnost upgrade dílů (např. Maple Leaf)


Obsah balení:

  • WE GBB pistole
  • Tlačný CO2 zásobník
  • Návod
Barva Černá
Úsťová rychlost (m/s) 100 (m/s)
Doporučená váha munice 0,28g - 0,32g
Délka 220 (mm)
Délka vnitřní hlavně 110 (mm)
Hmotnost 1060 (g)
Materiál těla Kov
Tryska Plast
Materiál Hop-Up komory Kov
Materiál zásobníku Kov
Točný / Tlačný Tlačný
Kapacita zásobníku 31
Blowback ANO