29.3. a 1.4. máme zatvorené

AK47 Tactical s pevnou pažbou celokov (kovový mechabox) CM042A

Doprava ZDARMA
AK47 Tactical s pevnou pažbou celokov (kovový mechabox) CM042A Zväčšiť
Celokovová, dokonale zpracovaná replika zbraně AK47 Tactical z produkce firmy Cyma. Tento model má kovové tělo s perfektní povrchovou úpravou. Vnější hlaveň, mířidla, spoušť a doplňky jsou rovněž kovové. Pažba, předpažbí, pažbička a taktická...
Celokovová, dokonale zpracovaná replika zbraně AK47 Tactical z produkce firmy Cyma. Tento model má kovové tělo s perfektní povrchovou úpravou. Vnější hlaveň, mířidla, spoušť a doplňky jsou rovněž kovové. Pažba, předpažbí, pažbička a taktická rukojeť jsou vyrobeny z ABS plastu. Již v základu dosahuje nadprůměrného výkonu cca 130m/s. V balení najdete nejen zbraň, ale také vysokokapacitní zásobník na 600 kuliček, sklopnou taktickou rukojeť a baterii s nabíječkou. Režim střelby Jednotlivě i dávka Princip funkce Elektrická Orientační výkon zbraně (+/- 10%) Energie projektilu (J) 1,69 Úsťová rychlost (m/s) 130 Úsťová rychlost (fps) 427 Teoretický dostřel (m) 59 Vhodná váha kuliček 0,25g Vnější popis Délka (mm) 876 Hmotnost (g) 3400 Materiál těla kovová slitina Materiál Kov Vnitřní popis Vnitřní délka hlavně 450mm Typ mechaboxu v.3 Materiál mechaboxu kovová slitina Ozubená kola kovová, standardní Píst klasický plastový, jeden kovový zub Hlava pístu Plast Hop-up ano, regulovatelný, plast Zásobník Kapacita zásobníku 550 Materiál zásobníku Plast Typ zásobníku Točný vysokoapacitní zásobník Akumulátor Vhodný akumulátor Typ Mini nebo Large Konektor Mini Tamiya Umístění ve zbrani v pažbě Obsah balení Akumulátor Ano Nabíječka Ano Zásobník Ano Další příslušenství vertikální sklopná rukojeť Upozornění: V balení tohoto výrobku se nachází neznačková baterie, nebo nabíječka. Jsou určeny pouze k vyzkoušení repliky. Nejsou pro svou omezenou životnost vhodné pro trvalé užívání a pozdějšímu nabíjení značkových baterií. Vřele doporučujeme pro správnou funkci repliky zakoupit kvalitnější akumulátor. Toto příslušenství je dodáváno jako dárek zdarma a nelze je reklamovat.
Viac

223,08 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

> 5 položky

CY0036

: CYMA

Koupí tohoto produktu získáte 54 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Product variants

Celokovová, dokonale zpracovaná replika zbraně AK47 Tactical z produkce firmy Cyma. Tento model má kovové tělo s perfektní povrchovou úpravou. Vnější hlaveň, mířidla, spoušť a doplňky jsou rovněž kovové. Pažba, předpažbí, pažbička a taktická rukojeť jsou vyrobeny z ABS plastu. Již v základu dosahuje nadprůměrného výkonu cca 130m/s. V balení najdete nejen zbraň, ale také vysokokapacitní zásobník na 600 kuliček, sklopnou taktickou rukojeť a baterii s nabíječkou.

Režim střelby

Jednotlivě i dávka

Princip funkce

Elektrická

Orientační výkon zbraně (+/- 10%)

Energie projektilu (J)

1,69

Úsťová rychlost (m/s)

130

Úsťová rychlost (fps)

427

Teoretický dostřel (m)

59

Vhodná váha kuliček

0,25g

Vnější popis

Délka (mm)

876

Hmotnost (g)

3400

Materiál těla

kovová slitina

Materiál

Kov

Vnitřní popis

Vnitřní délka hlavně

450mm

Typ mechaboxu

v.3

Materiál mechaboxu

kovová slitina

Ozubená kola

kovová, standardní

Píst

klasický plastový, jeden kovový zub

Hlava pístu

Plast

Hop-up

ano, regulovatelný, plast

Zásobník

Kapacita zásobníku

550

Materiál zásobníku

Plast

Typ zásobníku

Točný vysokoapacitní zásobník

Akumulátor

Vhodný akumulátor

Typ Mini nebo Large

Konektor

Mini Tamiya

Umístění ve zbrani

v pažbě

Obsah balení

Akumulátor

Ano

Nabíječka

Ano

Zásobník

Ano

Další příslušenství

vertikální sklopná rukojeť

Upozornění: V balení tohoto výrobku se nachází neznačková baterie, nebo nabíječka. Jsou určeny pouze k vyzkoušení repliky. Nejsou pro svou omezenou životnost vhodné pro trvalé užívání a pozdějšímu nabíjení značkových baterií. Vřele doporučujeme pro správnou funkci repliky zakoupit kvalitnější akumulátor. Toto příslušenství je dodáváno jako dárek zdarma a nelze je reklamovat.

FarbaČierna
Úsťová rychlost (m/s)130 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka876 (mm)
Délka vnitřní hlavně450 (mm)
Hmotnost3400 (g)
Materiál tělaKov
Verze mechaboxuV3
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek7 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyKov
Hop-Up komoraPlast
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuPlast
Točák / tlačákTočný
Kapacita zásobníku500
MOSFETNE
ProcesorovkaNE
Baterie součástí baleníANO
NabíječkaANO