CNC Hop-Up komora pro M249, Gen.2

Druhá generace AirsoftPro CNC Hop-Up komory pro kulomety M249. Je celá vyráběna z jednoho kusu hliníkové slitiny 6061-T6 s červeně eloxovaným povrchem. Jedná se o materiál s vysokou pevností a přitom s nízkou hmotností. Hmotnost celé komory je...
Druhá generace AirsoftPro CNC Hop-Up komory pro kulomety M249. Je celá vyráběna z jednoho kusu hliníkové slitiny 6061-T6 s červeně eloxovaným povrchem. Jedná se o materiál s vysokou pevností a přitom s nízkou hmotností. Hmotnost celé komory je tak pouze 21 g. Nejedná se o re-brand, tedy přebalovaný produkt jiného výrobce. Komora byla vyrobena na přesných CNC strojích špičkové kvality . Kvalitní komora je důležitým předpokladem pro stabilní a dobrý výkon zbraně. Jen kovové obráběné komory poskytují nejvyšší přesnost výroby bez nepřesností a otřepů. KVALITA A CHYTRÉ ŘEŠENÍ Komora zaujme regulačním kroužkem s čísly . Ty ukazují úroveň nastavení přítlaku - od 1 = nejmenšího, po 10 = nejsilnější přítlak. Zvolená úroveň je uvedena v horní části komory vedle nápisu M249 HOP-UP. Jednotlivé úrovně jsou ve své pozici jištěny pružnou kuličkou, která s přirozeným cvaknutím provází každé pootočení. Kdo nechce být omezen jen deseti polohami, může kuličku s pružinou nahradit gumovým kroužkem z balení komory. Ten způsobí tužší otáčení regulačního kroužku a brání samovolnému pootočení. Výrazným posunem od předchozí generace je použití tvarovaného adapteru ve tvaru "U" . Nyní je možné použít i běžný gumový či tvarovaný přítlačný váleček. Ty nově tlačí na Hop-Up gumičku klasicky vodorovně. Tedy ne kolmým válečkem jako u původní komory, nebo u konkurenčních výrobků. CHARAKTERISTIKA Přesná výroba na CNC strojích (komora, regulační kroužek, i centrovací kroužek). Odolné tělo z jednoho kusu s kvalitním eloxovaným povrchem. Kovový regulační kroužek se zarážkami v mezních pozicích. Tvarovaný adapter na klasický Hop-Up váleček. Laserem značená čísla pro rychlý přehled nastavení přítlaku. Bezpečné balení v EVA pěně. Náhradní díly z příslušenství dostupné na dotaz. Komora je kompatibilní s kulomety M249 výrobců A&K, PJ, Classic Army, Echo1, Matrix (testováno na originálních tryskách). OBSAH BALENÍ Komora s regulačním kroužkem Mosazný centrovací kroužek hlavně Adapter Hop-Up válečku Pružinka a kulička (pro aretaci kroužku v jednotlivých úrovních) Gumový kroužek UPOZORNĚNÍ PRO INSTALACI Výkon zbraně zásadně ovlivňuje utěsnění trysky na Hop-Up gumičku. Pro co nejlepší výsledky je dobré vyzkoušet různé druhy HopUp gumiček, popř. i jiné trysky. Pro hladké nasunutí Hop-Up gumičky stříkněte na gumičku nebo do komory silikonový olej. Pokud se silikonový olej dostane do hlavně, vytřete ji. Jinak nebude Hop-up fungovat. Imbus klíč 1.5mm pro zajištění hlavně v komoře není součástí balení. Před nasazením černého regulačního kroužku naneste na styčné plochy komory silikonový olej nebo vazelínu. Otáčení kroužku a regulace pak bude plynulejší. § Upozornění: Tento výrobek, nebo dílčí technická řešení jsou chráněna autorským právem proti kopírování!
Viac

40,19 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

1 Položka

ASPRO262

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 9 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Druhá generace AirsoftPro CNC Hop-Up komory pro kulomety M249. Je celá vyráběna z jednoho kusu hliníkové slitiny 6061-T6 s červeně eloxovaným povrchem. Jedná se o materiál s vysokou pevností a přitom s nízkou hmotností. Hmotnost celé komory je tak pouze 21 g. Nejedná se o re-brand, tedy přebalovaný produkt jiného výrobce. Komora byla vyrobena na přesných CNC strojích špičkové kvality. Kvalitní komora je důležitým předpokladem pro stabilní a dobrý výkon zbraně. Jen kovové obráběné komory poskytují nejvyšší přesnost výroby bez nepřesností a otřepů.


KVALITA A CHYTRÉ ŘEŠENÍ

Komora zaujme regulačním kroužkem s čísly. Ty ukazují úroveň nastavení přítlaku - od 1 = nejmenšího, po 10 = nejsilnější přítlak. Zvolená úroveň je uvedena v horní části komory vedle nápisu M249 HOP-UP. Jednotlivé úrovně jsou ve své pozici jištěny pružnou kuličkou, která s přirozeným cvaknutím provází každé pootočení. Kdo nechce být omezen jen deseti polohami, může kuličku s pružinou nahradit gumovým kroužkem z balení komory. Ten způsobí tužší otáčení regulačního kroužku a brání samovolnému pootočení.

Výrazným posunem od předchozí generace je použití tvarovaného adapteru ve tvaru "U". Nyní je možné použít i běžný gumový či tvarovaný přítlačný váleček. Ty nově tlačí na Hop-Up gumičku klasicky vodorovně. Tedy ne kolmým válečkem jako u původní komory, nebo u konkurenčních výrobků.

CHARAKTERISTIKA

  • Přesná výroba na CNC strojích (komora, regulační kroužek, i centrovací kroužek).
  • Odolné tělo z jednoho kusu s kvalitním eloxovaným povrchem.
  • Kovový regulační kroužek se zarážkami v mezních pozicích.
  • Tvarovaný adapter na klasický Hop-Up váleček.
  • Laserem značená čísla pro rychlý přehled nastavení přítlaku.
  • Bezpečné balení v EVA pěně.
  • Náhradní díly z příslušenství dostupné na dotaz.
  • Komora je kompatibilní s kulomety M249 výrobců A&K, PJ, Classic Army, Echo1, Matrix (testováno na originálních tryskách).

OBSAH BALENÍ

  • Komora s regulačním kroužkem
  • Mosazný centrovací kroužek hlavně
  • Adapter Hop-Up válečku
  • Pružinka a kulička (pro aretaci kroužku v jednotlivých úrovních)
  • Gumový kroužek

UPOZORNĚNÍ PRO INSTALACI

  • Výkon zbraně zásadně ovlivňuje utěsnění trysky na Hop-Up gumičku. Pro co nejlepší výsledky je dobré vyzkoušet různé druhy HopUp gumiček, popř. i jiné trysky.
  • Pro hladké nasunutí Hop-Up gumičky stříkněte na gumičku nebo do komory silikonový olej.
  • Pokud se silikonový olej dostane do hlavně, vytřete ji. Jinak nebude Hop-up fungovat.
  • Imbus klíč 1.5mm pro zajištění hlavně v komoře není součástí balení.
  • Před nasazením černého regulačního kroužku naneste na styčné plochy komory silikonový olej nebo vazelínu. Otáčení kroužku a regulace pak bude plynulejší.

§ Upozornění: Tento výrobek, nebo dílčí technická řešení jsou chráněna autorským právem proti kopírování!