Obchod zatvorený 1. a 8.5.

KIDS Mac & Cheese

Adventure menu alebo obed do vrecka teraz pre najmenších dobrodruhov a turistov. A ak majú držať krok s nami obrami, budú hladní o to skôr. Práve na to slúži Adventure Menu Kids, ktoré je vyvinuté len pre chuťové poháriky najmenších, ale radi si na ňom pochutnajú aj dospelí. Jedlá sú plné energie, pripravené zo 100 % prírodných surovín a prekvapivo chutné a sýte.

6,12 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

> 10 položky

AM0051

: Adventure Menu

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.
Ako fungujú vernostné body?


Mac and Cheese

Existuje niečo, čo deti milujú viac ako makaróny so syrom? Ak tieto dve zložky skombinujete, určite vyčaríte úsmev na tvári nejedného malého dobrodruha. Táto pečená dobrota je plná výrazných chutí goudy, čedaru a poctivej smotany. Je to skrátka lahôdka, ktorá poteší deti aj rodičov.

Tým najmenším sa za ušami vytvoria hrčky. Ale aj dospelí budú slintať.

Aby malým dobrodruhom nekrútili brušká

Každý veľký dobrodruh začína malými krokmi. Ale s krátkymi nohami je to skôr drina a malí dobrodruhovia rýchlo vyhladnú. Ale nie je to len tak hocijaký hlad! Je to "hlad po niečom dobrom". Preto sme pripravili jedlá plné energie, zo 100 % prírodných surovín a pripravené špeciálne pre detské chute.

O potravinách

Deti milujú cestoviny. Ale keď im poviete syr, začnú skákať od radosti ako veveričky. Bohatá pečená pochúťka plná jednoduchých a výrazných chutí s poctivou smotanou, goudou a čedarom, ktorá vyčarí úsmev na tvári deťom aj rodičom na cestách.

Toto jedlo je lepšou alternatívou MRE.

Zloženie 

Mlieko (38 %), pšeničné cestoviny (22 %) (krupica, voda), kyslá smotana (16 %) (smotana, mliečne bielkoviny, mliečne kultúry), gouda (pasterizované kravské mlieko, soľ), syridlo), čedar (pasterizované kravské mlieko, jedlá soľ, syridlo), citrón, dijonská horčica (voda, horčičné semeno, liehový ocot, soľ), korenie, muškátový oriešok.