29.3. a 1.4. máme zatvorené

Batoh Medium EDC, zelený

Univerzální, středně velký taktický batoh pro EDC, který se velmi dobře osvědčí jak na airsoftovém bojišti, tak při každodenních aktivitách ve městě nebo během turistického výletu. Ušitý z odolného nylonu. Hlavní komora je vybavena zipem. Uvnitř...
Univerzální, středně velký taktický batoh pro EDC, který se velmi dobře osvědčí jak na airsoftovém bojišti, tak při každodenních aktivitách ve městě nebo během turistického výletu. Ušitý z odolného nylonu. Hlavní komora je vybavena zipem. Uvnitř jsou dvě kapsy: jedna na zip a druhá, větší síťovaná. V přední části je kapsa s praktickým, malým, síťovaným organizérem, ideálním pro nošení svítilny, nože, peněženky apod. Přední strana, kšandy a boky batohu jsou opatřeny popruhy nosného systému MOLLE, který umožňuje připevnění dalších kapes a pouzder. Implementace elastických šňůr navíc umožňuje připevnit například bundu. Horní část batohu je vybavena transportním madlem, celý povrch je opatřen D-kroužky a kompresními pásy. Nosný systém tvoří nastavitelné šle s hrudním a bederním pásem.
Viac

50,79 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

5 položky

GFC035-OD

: GFC

Koupí tohoto produktu získáte 12 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Product variants

Univerzální, středně velký taktický batoh pro EDC, který se velmi dobře osvědčí jak na airsoftovém bojišti, tak při každodenních aktivitách ve městě nebo během turistického výletu. Ušitý z odolného nylonu. Hlavní komora je vybavena zipem. Uvnitř jsou dvě kapsy: jedna na zip a druhá, větší síťovaná.

V přední části je kapsa s praktickým, malým, síťovaným organizérem, ideálním pro nošení svítilny, nože, peněženky apod. Přední strana, kšandy a boky batohu jsou opatřeny popruhy nosného systému MOLLE, který umožňuje připevnění dalších kapes a pouzder. Implementace elastických šňůr navíc umožňuje připevnit například bundu. Horní část batohu je vybavena transportním madlem, celý povrch je opatřen D-kroužky a kompresními pásy.

Nosný systém tvoří nastavitelné šle s hrudním a bederním pásem.

FarbaZelená