Obchod zatvorený 1. a 8.5.

Nůž Gerber Mini Paraframe, hladké ostří

Vyzkoušejte jednoduchý kapesní nůž Gerber Mini Paraframe. Nůž má kombinované ostří a otevřený rám s pojistkou frame-lock. Nejmenší nůž ze série Parafreme . Nůž Gerber Mini Paraframe je stejně, jako jeho větší "bráškové", založen na...
Vyzkoušejte jednoduchý kapesní nůž Gerber Mini Paraframe. Nůž má kombinované ostří a otevřený rám s pojistkou frame-lock. Nejmenší nůž ze série Parafreme . Nůž Gerber Mini Paraframe je stejně, jako jeho větší "bráškové", založen na minimalistickém designu s použitou pojistkou frame-lock . Nůž je až neuvěřitelně jednoduchý. Hlavní znaky nože jsou otevřený rám, kombinovaná čepel nože s pojistkou. Parafreme je velice lehký nůž , snadno se otevírá a jeho údržba je díky otevřenému rámu jednoduchá. Tělo i čepel nože je vyrobena z nerezové oceli, dále je nůž Paraframe vybaven kapesním klipem. Jelikož je povrch nože hladký, můžete jej nosit každý den a nemusíte se bát, že vám poškodí oděv.     Nůž Mini Paraframe Lehký a kvalitní nůž Otevřený rám je hladký Robustní kapesní klip Pojistka frame-lock Více informací v záložce parametry Výrobce: Gerber Vyzkoušejte nůž Gerber Paraframe , splňuje všechny požadavky, kladené na  kapesní nůž .   
Viac

18,43 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

3 položky

31-003618

: Gerber

Koupí tohoto produktu získáte 4 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Vyzkoušejte jednoduchý kapesní nůž Gerber Mini Paraframe. Nůž má kombinované ostří a otevřený rám s pojistkou frame-lock.

Nejmenší nůž ze série Parafreme. Nůž Gerber Mini Paraframe je stejně, jako jeho větší "bráškové", založen na minimalistickém designu s použitou pojistkou frame-lock. Nůž je až neuvěřitelně jednoduchý. Hlavní znaky nože jsou otevřený rám, kombinovaná čepel nože s pojistkou. Parafreme je velice lehký nůž, snadno se otevírá a jeho údržba je díky otevřenému rámu jednoduchá. Tělo i čepel nože je vyrobena z nerezové oceli, dále je nůž Paraframe vybaven kapesním klipem. Jelikož je povrch nože hladký, můžete jej nosit každý den a nemusíte se bát, že vám poškodí oděv.

 

 

Nůž Mini Paraframe

  • Lehký a kvalitní nůž
  • Otevřený rám je hladký
  • Robustní kapesní klip
  • Pojistka frame-lock
  • Více informací v záložce parametry
  • Výrobce: Gerber

Vyzkoušejte nůž Gerber Paraframe, splňuje všechny požadavky, kladené na kapesní nůž

 

FarbaStrieborná