29.3. a 1.4. máme zatvorené

Ochranné brýle V2G EGB1810ST, nemlživé - čiré

Zorník zakřivený o 9.75 stupňů poskytuje plnou ochranu i po stranách. Zorník s povrchovou úpravou "Anti - Fog" a "Anti - Scratch" chránící před zamlžením a poškrábáním. Kombinace "Anti - Fog" a "Anti - Scratch" povrchové úpravy zorníku je samotěsnící, (malé poškrábání se během pár minut automaticky zacelí).

16,01 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

> 10 položky

PYRAM05

: PYRAMEX

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Ako fungujú vernostné body?



V2G se dodávají se stranicemi i pružnou páskou. Páska umožňuje rychlé upevnění. Pěnové těsnění perfektně utěsňuje a zabraňuje pronikání prachu a vzdušných částic. 99% ochrana proti škodlivému UVA/B/C záření. Chrání před oslněním.
Možnost vložení dioptrické vložky RX1800. (PYRAM06)

Brýle splňují balistické normy ANSI Z87.1 a MIL-PRF 32432 a také Evropskou normu EN 166.

Hmotnost: 38g

Ideální na paintball, airsoft či na sportovní střelbu.

Čištění a údržba ochranných brýlí PYRAMEX s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou:

  • Zorník brýlí s H2X Anti-Fog (nemlživou) povrchovou úpravou nesmí být čištěn mýdlovou vodou ani jiným čistícím roztokem, včetně Pyramex čistícím roztokem.
  • Zorník lze čistit pouze vodou nebo proudem vzduchu pro odstranění smítek.
  • Ačkoliv je zorník omyvatelný, NESMÍ se otírat, když je mokrý. Když povrch nasákne vlhkost, je kvůli povrchově aktivní látce velmi měkký.
  • V případě, že je zorník mokrý, NEutírejte jej. Zorník nechte uschnout a potom vyleštěte měkkou čistou utěrkou z bavlny nebo mikro-vlákna (ne cupanina).
  • H2X Anti-Fog (nemlživá) povrchová úprava zůstává zachována i přes mnohá proplachování vodou, povrchová úprava se tím neodstraní.
FarbaClear