29.3. a 1.4. máme zatvorené

CNC záchyt zásobníku AR15 - B

Záchyt zásobníku verze B je vyroben z bloku leteckého duralu EN AW 7075 T651 na CNC obráběcím centru.  Záchyt zásobníku se skládá ze dvou částí, spojených šroubem. Šroub je z nerezové oceli a utahuje se stejně jako přepínač střelby AR15 klíčem...
Záchyt zásobníku verze B je vyroben z bloku leteckého duralu EN AW 7075 T651 na CNC obráběcím centru.  Záchyt zásobníku se skládá ze dvou částí, spojených šroubem. Šroub je z nerezové oceli a utahuje se stejně jako přepínač střelby AR15 klíčem TORX o velikosti T20. Balení neobsahuje pružinu, tu lze použít ze základního záchytu zásobníku. Záchyt zásobníku má dvojité sražení , aby zásobník šel do šachty zasunout s co nejmenším odporem .  Záchyt zásobníku lze použít do většiny těl airsoftových zbraní typu AR15 (kromě speciálních např. PTW apod.). Vypouštěcí část záchytu zásobníku je zvětšená , aby šla lépe nahmatat prstem a snadněji zmáčkout záchyt zásobníku. Tato vypouštěcí část je k dispozici v deseti barevných variantách , samotný záchyt zásobníku je černý. Povrchová úprava je barevným eloxováním.
Viac

18,29 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

1 Položka

: RetroArms

Koupí tohoto produktu získáte 4 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Záchyt zásobníku verze B je vyroben z bloku leteckého duralu EN AW 7075 T651 na CNC obráběcím centru.  Záchyt zásobníku se skládá ze dvou částí, spojených šroubem. Šroub je z nerezové oceli a utahuje se stejně jako přepínač střelby AR15 klíčem TORX o velikosti T20. Balení neobsahuje pružinu, tu lze použít ze základního záchytu zásobníku.

Záchyt zásobníku má dvojité sražení, aby zásobník šel do šachty zasunout s co nejmenším odporem.  Záchyt zásobníku lze použít do většiny těl airsoftových zbraní typu AR15 (kromě speciálních např. PTW apod.).

Vypouštěcí část záchytu zásobníku je zvětšená, aby šla lépe nahmatat prstem a snadněji zmáčkout záchyt zásobníku. Tato vypouštěcí část je k dispozici v deseti barevných variantách, samotný záchyt zásobníku je černý.

Povrchová úprava je barevným eloxováním.