29.3. a 1.4. máme zatvorené

Umarex / VFC H&K G3 GBB

Umarex / VFC H&K G3 GBB Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Replika útočné pušky  Heckler&Koch G3  vyrobená z oceli a polymeru. Tělo, pevná mířidla, zásobník a natahovací páka závěru byly vyrobeny z oceli, zatímco pažba, předpažbí a pistolová. rukojeť byly vyrobeny z polymeru. Puška nese licencované...
Replika útočné pušky  Heckler&Koch G3  vyrobená z oceli a polymeru. Tělo, pevná mířidla, zásobník a natahovací páka závěru byly vyrobeny z oceli, zatímco pažba, předpažbí a pistolová. rukojeť byly vyrobeny z polymeru. Puška nese licencované označení  Heckler&Koch . Puška je vybavena systémem imitace zpětného rázu  Blow-Back , který uvádí závěr do pohybu. Ze zbraně lze střílet v poloautomatickém a plně automatickém režimu. Přístup k Hop-Up komoře se objeví tradičním způsobem - po zatažení za natahovací páku závěru. Pro zjednodušení nastavení je možné páku zaaretovat v zadní poloze. Konstrukce pušky je založena na čepech, díky čemuž je její demontáž podobná jako u ostré zbraně. Realizace takové konstrukce umožňuje rychlý přístup k vnitřním prvkům za účelem provádění údržby. Replika je vybavena pevnými mířidly - pevnou muškou a stavitelným hledím. V blízkosti pažby a hledí jsou přítomny taktická oka na popruh. K pušce je dodáván ocelový zásobník  Real-Cap  s kapacitou až  20 BBs  který je zároveň i nádoba  Green Gas . Sada obsahuje: replika časopis speedloader
Viac
Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

UMAR046

: UMAREX

Replika útočné pušky Heckler&Koch G3 vyrobená z oceli a polymeru. Tělo, pevná mířidla, zásobník a natahovací páka závěru byly vyrobeny z oceli, zatímco pažba, předpažbí a pistolová. rukojeť byly vyrobeny z polymeru. Puška nese licencované označení Heckler&Koch.

Puška je vybavena systémem imitace zpětného rázu Blow-Back, který uvádí závěr do pohybu. Ze zbraně lze střílet v poloautomatickém a plně automatickém režimu. Přístup k Hop-Up komoře se objeví tradičním způsobem - po zatažení za natahovací páku závěru. Pro zjednodušení nastavení je možné páku zaaretovat v zadní poloze.

Konstrukce pušky je založena na čepech, díky čemuž je její demontáž podobná jako u ostré zbraně. Realizace takové konstrukce umožňuje rychlý přístup k vnitřním prvkům za účelem provádění údržby.

Replika je vybavena pevnými mířidly - pevnou muškou a stavitelným hledím. V blízkosti pažby a hledí jsou přítomny taktická oka na popruh.

K pušce je dodáván ocelový zásobník Real-Cap s kapacitou až 20 BBs který je zároveň i nádoba Green Gas.

Sada obsahuje:

  • replika
  • časopis
  • speedloader
FarbaZelená
Úsťová rychlost (m/s)100 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka1025 (mm)
Délka vnitřní hlavně515 (mm)
Hmotnost3560 (g)
Materiál tělaKov
Materiál zásobníkuKov
Točák / tlačákTlačný
Kapacita zásobníku20
BlowbackANO