29.3. a 1.4. máme zatvorené

Ocelový záchyt pístu pro manuální pušky SVD výrobce A&K

Ocelový záchyt pístu pro manuální pušky SVD je nezbytný komponent při zvyšování výkonu vaší zbraně. Originální záchyt je pouze z kovové slitiny a při použití silné pružiny se rychle opotřebovává. Záchyt  AirsoftPro je vyroben na přesných CNC...
Ocelový záchyt pístu pro manuální pušky SVD je nezbytný komponent při zvyšování výkonu vaší zbraně. Originální záchyt je pouze z kovové slitiny a při použití silné pružiny se rychle opotřebovává. Záchyt  AirsoftPro je vyroben na přesných CNC strojích z odolné oceli s černým brynýrovaným povrchem. Pro jeho vložení není třeba žádných úprav a instalace je jen otázkou dvou minut. Díky odlehčení se podařilo snížit hmotnost záchytu z původních 64g na pouhých 36g . Záchyt pístu SVD je vhodný pro pušky značky A&K . Není vhodný pro pušky značek A.C.M., GFC, KOER..apod.
Viac

23,97 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

2 položky

ASPRO440

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 5 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Ocelový záchyt pístu pro manuální pušky SVD je nezbytný komponent při zvyšování výkonu vaší zbraně. Originální záchyt je pouze z kovové slitiny a při použití silné pružiny se rychle opotřebovává. Záchyt AirsoftPro je vyroben na přesných CNC strojích z odolné oceli s černým brynýrovaným povrchem. Pro jeho vložení není třeba žádných úprav a instalace je jen otázkou dvou minut. Díky odlehčení se podařilo snížit hmotnost záchytu z původních 64g na pouhých 36g.

Záchyt pístu SVD je vhodný pro pušky značky A&K. Není vhodný pro pušky značek A.C.M., GFC, KOER..apod.