Ocelový válec pro pušky CYMA SWS M24 CM.702

Celoocelový odolný válec je nezbytný doplněk při zvyšování výkonu vaší odstřelovací pušky. U běžných válců dochází při použití silných pružin k deformačnímu vytržení natahovací páky z válce. Nabízený válec AirsoftPro byl podroben úspěšným...
Celoocelový odolný válec je nezbytný doplněk při zvyšování výkonu vaší odstřelovací pušky. U běžných válců dochází při použití silných pružin k deformačnímu vytržení natahovací páky z válce. Nabízený válec AirsoftPro byl podroben úspěšným zátěžovým testům na nejsilnějších pružinách. Tento typ je určen POUZE pro odstřelovací pušku SWS M24 od firmy CYMA. Model CM.702. Díl je vyroben na přesných CNC strojích v ČR. Ocelová bezešvá trubka a ocelový trn natahovací páky jsou pevně svařeny na čtyřech místech. Svár byl přebroušen, aby byl pohyb ve zbrani bezproblémový. Komplet je chemicky černěn - brunýrován, jako ochrana proti korozi. Přesto je nezbytné díl ošetřovat jako u skutečné zbraně, tedy především mazat.
Viac

36,16 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

1 Položka

ASPRO313

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 8 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Celoocelový odolný válec je nezbytný doplněk při zvyšování výkonu vaší odstřelovací pušky. U běžných válců dochází při použití silných pružin k deformačnímu vytržení natahovací páky z válce. Nabízený válec AirsoftPro byl podroben úspěšným zátěžovým testům na nejsilnějších pružinách.

Tento typ je určen POUZE pro odstřelovací pušku SWS M24 od firmy CYMA. Model CM.702. Díl je vyroben na přesných CNC strojích v ČR. Ocelová bezešvá trubka a ocelový trn natahovací páky jsou pevně svařeny na čtyřech místech. Svár byl přebroušen, aby byl pohyb ve zbrani bezproblémový. Komplet je chemicky černěn - brunýrován, jako ochrana proti korozi. Přesto je nezbytné díl ošetřovat jako u skutečné zbraně, tedy především mazat.