Kovová CNC zarážka kuliček pro komory série VSR a kopie

CNC hliníková zarážka kuliček pro komory zbraní série VSR a kopie. Má zvětšené usazení, kam kulička zapadne a drží. Díky tomu nedochází k tzv "double feed" , neboli vklouznutí dvou kuliček do hlavně, nebo na druhou stranu před válec.  Díl zvyšuje...
CNC hliníková zarážka kuliček pro komory zbraní série VSR a kopie. Má zvětšené usazení, kam kulička zapadne a drží. Díky tomu nedochází k tzv "double feed" , neboli vklouznutí dvou kuliček do hlavně, nebo na druhou stranu před válec.  Díl zvyšuje spolehlivost nabíjení a odolnost. Součástka je vyrobena z hliníkové slitiny  6061-T6 s červeně eloxovaným povrchem. Jedná se o materiál s vysokou pevností a přitom velmi lehký. Komora je vhodná pro originální komory Tokyo Marui VSR a její kopie (Well, JG...)
Viac

11,99 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

4 položky

ASPRO390

: AIRSOFTPRO

Koupí tohoto produktu získáte 2 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


CNC hliníková zarážka kuliček pro komory zbraní série VSR a kopie. Má zvětšené usazení, kam kulička zapadne a drží. Díky tomu nedochází k tzv "double feed" , neboli vklouznutí dvou kuliček do hlavně, nebo na druhou stranu před válec.  Díl zvyšuje spolehlivost nabíjení a odolnost.

Součástka je vyrobena z hliníkové slitiny  6061-T6 s červeně eloxovaným povrchem. Jedná se o materiál s vysokou pevností a přitom velmi lehký.

Komora je vhodná pro originální komory Tokyo Marui VSR a její kopie (Well, JG...)