Model 90 (T.A. 2015) gasblowback

Doprava ZDARMA
FN P90 (T.A. 2015) gasblowback Zväčšiť
Tato plynová verze od firmy WE Tech je doposud (09/2016) jediná na trhu. Působí velice solidním provedením s originální konstrukcí. Kuličky se plní plničkou (v balení) do dvouřadého typicky horizontálního zásobníku. Ten má kapacitu 50 ran. Do...
Tato plynová verze od firmy WE Tech je doposud (09/2016) jediná na trhu. Působí velice solidním provedením s originální konstrukcí. Kuličky se plní plničkou (v balení) do dvouřadého typicky horizontálního zásobníku. Ten má kapacitu 50 ran. Do tohoto zásobníku, jak je obvyklé, plníte i hnací plyn. Doporučujeme plyn Green Gas. Je dostatečný pro spolehlivou funkci zbraně. Přepínání režimu střelby se provádí kolečkem pod spouští. Zbraň umožňuje jak jednotlivou střelbu, tak i dávku. Zvlášť ta je velice efektní a zbraň pěkně "kope". Dává tak střelci jedinečný zážitek a "nepříteli" ochutnat mohutnou palebnou sílu. Natahovací páka závěru je oboustranná. Zbraň je, stejně jako předloha, vyrobena z polymeru a vnitřní díly jsou kovové. Kovový je celý závěr včetně horní RIS lišty pro příslušenství. Umožňuje reálnou rozborku a vyžaduje pravidelnou údržbu. Především čištění a mazání. Nevhodné používat při nízkých teplotách, kdy hnací plyn již nemá dostatečný tlak. Základní informace Režim střelby Jednotlivě i dávka Princip funkce Plynová s Blowbackem Orientační výkon zbraně (+/- 10%) Typ hnacího média Green Gas Energie projektilu (J) 1,44 Úsťová rychlost (m/s) 120 Úsťová rychlost (fps) 395 Teoretický dostřel (m) 54 Vhodná váha kuliček 0,25g ( zakoupíte zde ) Vnější popis Délka (mm) 510 Hmotnost (g) 2200 Materiál těla Polymer a kov Materiál Kov Vnitřní popis Vnitřní délka hlavně 280mm Hop-up ano, regulovatelný Zásobník Kapacita zásobníku 50 Materiál zásobníku Plast Typ zásobníku Tlačný pružinový zásobník Obsah balení Akumulátor Ne Nabíječka Ne Zásobník Ano Další příslušenství plnička
Viac

507,52 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

4 položky

WE00265

: WE

Koupí tohoto produktu získáte 124 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Tato plynová verze od firmy WE Tech je doposud (09/2016) jediná na trhu. Působí velice solidním provedením s originální konstrukcí. Kuličky se plní plničkou (v balení) do dvouřadého typicky horizontálního zásobníku. Ten má kapacitu 50 ran. Do tohoto zásobníku, jak je obvyklé, plníte i hnací plyn. Doporučujeme plyn Green Gas. Je dostatečný pro spolehlivou funkci zbraně.

Přepínání režimu střelby se provádí kolečkem pod spouští. Zbraň umožňuje jak jednotlivou střelbu, tak i dávku. Zvlášť ta je velice efektní a zbraň pěkně "kope". Dává tak střelci jedinečný zážitek a "nepříteli" ochutnat mohutnou palebnou sílu. Natahovací páka závěru je oboustranná.

Zbraň je, stejně jako předloha, vyrobena z polymeru a vnitřní díly jsou kovové. Kovový je celý závěr včetně horní RIS lišty pro příslušenství. Umožňuje reálnou rozborku a vyžaduje pravidelnou údržbu. Především čištění a mazání. Nevhodné používat při nízkých teplotách, kdy hnací plyn již nemá dostatečný tlak.

Základní informace

Režim střelby

Jednotlivě i dávka

Princip funkce

Plynová s Blowbackem

Orientační výkon zbraně (+/- 10%)

Typ hnacího média

Green Gas

Energie projektilu (J)

1,44

Úsťová rychlost (m/s)

120

Úsťová rychlost (fps)

395

Teoretický dostřel (m)

54

Vhodná váha kuliček

0,25g (zakoupíte zde)

Vnější popis

Délka (mm)

510

Hmotnost (g)

2200

Materiál těla

Polymer a kov

Materiál

Kov

Vnitřní popis

Vnitřní délka hlavně

280mm

Hop-up

ano, regulovatelný

Zásobník

Kapacita zásobníku

50

Materiál zásobníku

Plast

Typ zásobníku

Tlačný pružinový zásobník

Obsah balení

Akumulátor

Ne

Nabíječka

Ne

Zásobník

Ano

Další příslušenství

plnička

FarbaČierna
Úsťová rychlost (m/s)110 (m/s)
Závit14- (mm)
Délka510 (mm)
Délka vnitřní hlavně280 (mm)
Hmotnost2200 (g)
Materiál tělaPlast
Hop-Up komoraKov
Materiál zásobníkuPlast
Točák / tlačákTlačný
Kapacita zásobníku50