29.3. a 1.4. máme zatvorené

Podavač s mini lightsticky a sumka - písková

Zásobník a podavač světelných tyčinek díky kterému můžete rozmístit značkovací světelné tyčinky tam kde chcete a potřebujete. 

Balení obsahuje 15x zelený a 15x červený lightstick. Doba svícení cca 5 hodin.

14,22 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

> 5 položky

WOSP119-TAN

: Wosport

Koupí tohoto produktu získáte 3 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Product variants

Neuvěřitelně efektivní a zároveň kompaktní vaianta klasického light sticku. Ideální na čištění místností či další aplikace. Jednodušše stačí otevřít balení a připevnit zásobník na opasek, dát do kapsy či do MOLLE nebo Kydexových pouzder. Tyčinka o velikosti 2” (5cm) vydává stejné množství světla jako klasická chemická světla velikosti 4” či 6" (bylo pozorováno s přístroji pro noční vidění). 

Zásobník pojme 30 kapslí při zachování velikosti menší než standardní M4 STANAG zásobník. Zásobník je vhodný i mimo bojové prostředí, všude tam kde je při snížených světelných podmínkách zapotřebí dočasné světelné značení bez nutnosti baterií. Např. při lovu, značení cesty při dohledávání raněné zvěře, značení stanových kolíků, nebo šňůr, v autě jako součást nouzového vybavení.. atp. Ideální i pro střelecký trénink, označte jimi směr střelby či jednotlivé terče.

Balení obsahuje 15x zelený a 15x červený lightstick. Doba svícení cca 5 hodin.

Upozornění:

Uchovejte v originálním balení do doby použití. Nepropichujte a neprořezávejte tento produkt. Složení je netoxické a nehořlavé. Při kontaktu s pokožkou nebo očima, důkladně opláchněte zasažená místa vodou. Nepožívat!

Použití:

  • s přístroji pro nočním viděním
  • čištění místností
  • Lov
  • outdoor
  • trénink
FarbaPiesočná