Objednávky na op. Kandahár uzavrety!!!

GR14 Veteran E.T.U. AEG

Vyvinutá z kořenů druhé světové války, je tato bojová puška dlouho vyhledávaná hráči airsoftu po celém světě. Tyto silné pušky hrály roli jak v bojových pozicích, tak i v pozicích odstřelovačů. Verze  G&G , která předhonila Tokyo Marui v závodě o...
Vyvinutá z kořenů druhé světové války, je tato bojová puška dlouho vyhledávaná hráči airsoftu po celém světě. Tyto silné pušky hrály roli jak v bojových pozicích, tak i v pozicích odstřelovačů. Verze  G&G , která předhonila Tokyo Marui v závodě o vydání této oblíbené pušky, je navržena a vyrobena s pažbou z pravého dřeva.  Tato zbraň je vybavena vysokokapacitním zásobníkem na  470 ran  a nebude tak mít problém poskytnout dostatečnou krycí palbu pro týmovou hru. Tato nová verze přichází s elektronickou spouští  ETU  a  Mosfetem .
Viac

600,98 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

1 Položka

GAG00108

: G&G

Koupí tohoto produktu získáte 147 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Vyvinutá z kořenů druhé světové války, je tato bojová puška dlouho vyhledávaná hráči airsoftu po celém světě. Tyto silné pušky hrály roli jak v bojových pozicích, tak i v pozicích odstřelovačů. Verze G&G, která předhonila Tokyo Marui v závodě o vydání této oblíbené pušky, je navržena a vyrobena s pažbou z pravého dřeva. 

Tato zbraň je vybavena vysokokapacitním zásobníkem na 470 ran a nebude tak mít problém poskytnout dostatečnou krycí palbu pro týmovou hru.

Tato nová verze přichází s elektronickou spouští ETU a Mosfetem.

FarbaDrevená
Úsťová rychlost (m/s)120 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka1120 (mm)
Délka vnitřní hlavně510 (mm)
Hmotnost3800 (g)
Materiál tělaKov/Dřevo
Verze mechaboxuV7
Velikost ložisek8 (mm)
Materiál ložisekKov
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuKov
Točák / tlačákTočný
Kapacita zásobníku470
MOSFETANO
ProcesorovkaANO
BlowbackNE
Baterie součástí baleníNE
NabíječkaNE