29.3. a 1.4. máme zatvorené

Delta Armory MK18 ALPHA (celokov) - Half Tan

Nejnovější generace zbraní AR15 s kovovým tělem a odolnými vnitřními díly - M4 ALPHA od Delta Armory je tady! 

213,33 € s DPH

Dostupnosť: Vypredané


03. 04. 2024 (4 ks)

DA017-BKTAN

: Delta Armory

Koupí tohoto produktu získáte 52 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Product variants

Klasická MK18 s odolným jednodielnym predpažbím Daniel Defence RIS, najobľúbenejší model. Rad ALPHA sa vyznačuje celokovovou konštrukciou, kde je celá zbraň (predpažbie, telo, spúšť, oko praku a ďalšie menšie vonkajšie časti) vyrobená z kovu.

Výhodou tejto zbrane je rýchla výmena pružiny QRS gen. 2 - výmena pružiny bez rozoberania zbrane a možnosť rýchlej výmeny motora. Samozrejmosťou sú vnútorné časti - kovové klzné 7mm ložiská, odolné kovové kolieska a SHS páka podávača. Ani vonkajšie spracovanie nezaostáva za vnútorným. Predpažbie, vonkajšia hlaveň, spúšť, oko praku sú vyrobené z kovu.

CNC spúšť - typ A, ktorá je súčasťou sérií ALPHA aj BRAVO, je možné vidieť zvyčajne len na modernizovaných alebo špičkových zbraniach.

Zbraň má tiež jedinečné sériové číslo. Pažba je oveľa lepšie navrhnutá ako u iných značiek v podobnej cenovej kategórii, vďaka čomu je vkladanie batérie oveľa pohodlnejšie.

Na zbrani sú 22 mm lišty RIS, na ktoré možno namontovať rôzne príslušenstvo. Na lište RIS je namontované nastaviteľné zadné mieridlo.

Hlaveň je zakončená 14 mm ľavotočivým závitom.

Ideálna pre začiatočníkov a pokročilých hráčov, ktorí chcú mať na svojej zbrani viac kovových prvkov.

Súčasťou balenia:

  • Zbraň
  • Zásobník DMAG Mid-cap na 120 guľôčok
  • batéria
  • nabíjačka

(Batéria a nabíjačka dodávané so zbraňou slúžia len na testovacie účely, odporúčame zakúpiť kvalitnú batériu a nabíjačku pre zbraň).

FarbaČierna - Piesková
Úsťová rychlost (m/s)120 (m/s)
Doporučená váha munice0,25g - 0,28g
Závit14- (mm)
Délka vnější (minimální)690 (mm)
Délka vnější (maximální)770 (mm)
Délka vnitřní hlavně265 (mm)
Hmotnost2600 (g)
Materiál tělaKov
Verze mechaboxuV2 - QSC
Počet kovových zubů pístu14
Velikost ložisek7 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuKov
TryskaKov
Trn pružinyKov
Hop-Up komoraPlast
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuPlast
Točák / tlačákTlačný
Kapacita zásobníku120
MOSFETNE
ProcesorovkaNE
BlowbackNE
Baterie součástí baleníANO
NabíječkaANO
  • 36,16 € Skladom

    : PTS

    PTS009

    36,16 €
    Na ceste
  • 75,17 € Skladom

    : PTS

    PTS023

    PTS Enhanced Polymer Stock (EPS) je plně funkční polohovací polymerová pažba, která nabízí uživateli spoustu flexibility při jejím používání.Stejně jako všechny ostatní polymerové PTS produkty je vyrobena z autentického polymeru Dupont™ Zytel® který se vyznačuje vynikající odolností a trvanlivostí proti opotřebení a poškození.

    75,17 €
    Skladom
  • 52,42 € Skladom

    : PTS

    PTS035

    Tlačný plastový zásobník PTS EPM1-S, je krátký zásobník pro M4 který pojme neuvěřitelnou kapacitu 250 bb a nabízí tak stejnou spolehlivost, jakou mají všechny zásobníky od PTS. Je kompatibilní s většinou Airsoftových  AEG "čtyřek" včetně Tokyo Marui, KWA, G&P, VFC, včetně HK416, PTS PDR-C, série PTS ERG, PTS Masada AEG, variant AMOEBA AM a mnoha dalších.

    52,42 €
    Vypredané
  • 46,73 € Skladom

    : PTS

    PTS037

    Tlačný plastový zásobník PTS EPM1-S, je krátký zásobník pro M4 který pojme neuvěřitelnou kapacitu 170 bb a nabízí tak stejnou spolehlivost, jakou mají všechny zásobníky od PTS. Je kompatibilní s většinou Airsoftových  AEG "čtyřek" včetně Tokyo Marui, KWA, G&P, VFC, včetně HK416, PTS PDR-C, série PTS ERG, PTS Masada AEG, variant AMOEBA AM a mnoha dalších. 

    46,73 €
    Vypredané
  • 65,01 € Skladom

    : PTS

    PTS043-BK

    PTS Enhanced Polymer Stock Compact (EPS-C) je navržena pro uživatele, kteří nevyžadují velký prostor a skladovací kapacitu jako u EPS pažby a preferují spíše lehčí, jednodušší a kompaktnější design. EPS-C je minimalistická, elegantní a lehká, přesto velmi pevná díky své konstrukci využívající polymer Dupont™ Zytel®.

    65,01 €
    Skladom