29.3. a 1.4. máme zatvorené

KAR98K carbine replica (Gas version)

Replika pušky KAR98K je vyrobena ze dřeva a kovu. Hlaveň, závěr, mířidla a montáže popruhu jsou vyrobeny z kovu. Pažbení je vyrobeno ze dřeva. Zbraň je poháněna plynem GreenGas Výrobce se pokusil co nejlépe reprodukovat princip střelby jako je u...
Replika pušky KAR98K je vyrobena ze dřeva a kovu. Hlaveň, závěr, mířidla a montáže popruhu jsou vyrobeny z kovu. Pažbení je vyrobeno ze dřeva. Zbraň je poháněna plynem GreenGas Výrobce se pokusil co nejlépe reprodukovat princip střelby jako je u reálné předlohy zbraně. Replika střílí 6 mm kuličky, které jsou umístěny ve speciálních nábojnicích(patronách). Nábojnice s kuličkami jsou ve zbrani uloženy identicky jako v reálné předloze zbraně - dají se do pušky vkládat buď ručně, nebo pomocí tzv. „rámečků“ a poté je všech pět „nábojů“ vloženo jedním pohybem. KAR98K je replika pušky s manuálním nabíjením patron, zde byl systém zachován. Po každém výstřelu musíte znovu nabít pušku provedením 4 tahů závěrem s natahovací pákou. Po vystřelení střely a natažením závěru pro nabití další, vypadne prázdná nábojnice stejným způsobem jako při skutečné střelbě. Tato puška byla součástí výzbroje jednotek bojujících na mnoha frontách druhé světové války, proto ji v současné době používá mnoho reenaktorů té doby. Je to skutečná pochoutka pro všechny sběratele a nadšence! ! Úsťová rychlost u airsoftových replikách poháněných plynem závisí na okolní teplotě a tlaku plynu v nádrži! Balení obsahuje: - zbraň - 5 ks patron(nábojnic)
Viac

255,59 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

4 položky

DB0123

: Double Bell

Koupí tohoto produktu získáte 62 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Replika pušky KAR98K je vyrobena ze dřeva a kovu. Hlaveň, závěr, mířidla a montáže popruhu jsou vyrobeny z kovu. Pažbení je vyrobeno ze dřeva. Zbraň je poháněna plynem GreenGas

Výrobce se pokusil co nejlépe reprodukovat princip střelby jako je u reálné předlohy zbraně. Replika střílí 6 mm kuličky, které jsou umístěny ve speciálních nábojnicích(patronách). Nábojnice s kuličkami jsou ve zbrani uloženy identicky jako v reálné předloze zbraně - dají se do pušky vkládat buď ručně, nebo pomocí tzv. „rámečků“ a poté je všech pět „nábojů“ vloženo jedním pohybem. KAR98K je replika pušky s manuálním nabíjením patron, zde byl systém zachován. Po každém výstřelu musíte znovu nabít pušku provedením 4 tahů závěrem s natahovací pákou. Po vystřelení střely a natažením závěru pro nabití další, vypadne prázdná nábojnice stejným způsobem jako při skutečné střelbě.

Tato puška byla součástí výzbroje jednotek bojujících na mnoha frontách druhé světové války, proto ji v současné době používá mnoho reenaktorů té doby. Je to skutečná pochoutka pro všechny sběratele a nadšence!


! Úsťová rychlost u airsoftových replikách poháněných plynem závisí na okolní teplotě a tlaku plynu v nádrži!

Balení obsahuje:

- zbraň
- 5 ks patron(nábojnic)

FarbaDrevená
Úsťová rychlost (m/s)480 FPS
Délka1115 (mm)
Hmotnost3050 (g)
Materiál tělaDřevo
Materiál zásobníkuKov
Točák / tlačákTlačný
Kapacita zásobníku5
Další příslušenství2x CO2 zásobník, popruh