B&T QD tlumič pro KSC/ASG MP9

Navrženo tak, aby vypadal jako QD tlumič, vyrobený firmou Brügge & Thomet AG pro jejich populární samopaly MP9, ale vyrobený speciálně pro verzi Airsoft. S vynikající povrchovou úpravou tato úžasně vyhlížející trubka s válcovou hlavou je opatřena...
Navrženo tak, aby vypadal jako QD tlumič, vyrobený firmou Brügge & Thomet AG pro jejich populární samopaly MP9, ale vyrobený speciálně pro verzi Airsoft. S vynikající povrchovou úpravou tato úžasně vyhlížející trubka s válcovou hlavou je opatřena závitovým zámkem s rohatkovým mechanismem pro rychlé a pevné uchycení na hlavně MP9. Je vybavena krátkou příhradovou lištou, která umožňuje montáž taktického vybavení, jako je například baterka nebo rukojeť. Lehká s autentickým označením. Vyrobeno z kovu. Černá barva. Délka: 205 mm / 8,1 palce.     Připojí se k 14mm ccw závitům s adaptérem B&T MP9 QD Kvůli zákonným požadavkům jsou všechny trubky s prodlužovacím válcem prázdné a bez pěnových a zvukových přepážek. Proto nemá žádné měřitelné snížení zvuku.
Viac

48,35 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

2 položky

ASG153

: ASG

Koupí tohoto produktu získáte 11 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Navrženo tak, aby vypadal jako QD tlumič, vyrobený firmou Brügge & Thomet AG pro jejich populární samopaly MP9, ale vyrobený speciálně pro verzi Airsoft. S vynikající povrchovou úpravou tato úžasně vyhlížející trubka s válcovou hlavou je opatřena závitovým zámkem s rohatkovým mechanismem pro rychlé a pevné uchycení na hlavně MP9. Je vybavena krátkou příhradovou lištou, která umožňuje montáž taktického vybavení, jako je například baterka nebo rukojeť.
Lehká s autentickým označením.
Vyrobeno z kovu.
Černá barva.
Délka: 205 mm / 8,1 palce.
   
Připojí se k 14mm ccw závitům s adaptérem B&T MP9 QD

Kvůli zákonným požadavkům jsou všechny trubky s prodlužovacím válcem prázdné a bez pěnových a zvukových přepážek. Proto nemá žádné měřitelné snížení zvuku.

FarbaČierna