Obchod zatvorený 1. a 8.5.

M16 A4 - celokov (CM009A4)

Útočná puška M16A4 je replikou klasické pěchotní pušky americké armády. Čínský výrobce se po oblíbených sériích AK a MP5 vrhl i na sérii M4/M16. Jak je tedy obvyklé, zbraň je celokovová s bohatým příslušenstvím. Mezi přednosti můžeme mimo jiné...
Útočná puška M16A4 je replikou klasické pěchotní pušky americké armády. Čínský výrobce se po oblíbených sériích AK a MP5 vrhl i na sérii M4/M16. Jak je tedy obvyklé, zbraň je celokovová s bohatým příslušenstvím. Mezi přednosti můžeme mimo jiné zmínit slušný výkon, blokace imitace závěru v zadní poloze a jeho uvolnění stiskem vypouštěče , kovovou HopUp komoru a 8mm kluzná ložiska. Kovové RIS předpažbí umožňuje připevnit další příslušenství, například vertikální rukojeti, nebo imitace laserových značkovačů. Upozornění: V balení tohoto výrobku se nachází neznačková baterie, nebo nabíječka. Jsou určeny pouze k vyzkoušení repliky. Nejsou pro svou omezenou životnost vhodné pro trvalé užívání a pozdějšímu nabíjení značkových baterií. Vřele doporučujeme pro správnou funkci repliky zakoupit kvalitnější akumulátor. Toto příslušenství je dodáváno jako dárek zdarma a nelze je reklamovat.   Režim střelby Jednotlivě i dávka Princip funkce Elektrická Orientační výkon zbraně (+/- 10%) Energie projektilu (J) 1,83 Úsťová rychlost (m/s) 135 Úsťová rychlost (fps) 445 Teoretický dostřel (m) 68 Vhodná váha kuliček 0,25g Vnější popis Délka (mm) 999 Hmotnost (g) 3200 Materiál Kov Materiál těla kovová slitina Pažba kombinace kov a plast Předpažbí Kovové RIS Vnitřní popis Vnitřní délka hlavně 510mm Typ mechaboxu v.2 Materiál mechaboxu kovová slitina Ložiska 8mm kluzná Ozubená kola kovová, standardní Píst klasický plastový, jeden kovový zub Hlava pístu Plast Hop-up ano, regulovatelný, kov Zásobník Kapacita zásobníku 300 Materiál zásobníku Kov Typ zásobníku Točný vysokoapacitní zásobník Akumulátor Vhodný akumulátor Typ Mini nebo L Konektor Mini Tamiya Umístění ve zbrani v pažbě Obsah balení Akumulátor Ano Nabíječka Ano Zásobník Ano
Viac

245,88 € s DPH

Dostupnosť: Skladom

2 položky

CY0124

: CYMA

Koupí tohoto produktu získáte 59 bodů.
Ako fungujú vernostné body?


Útočná puška M16A4 je replikou klasické pěchotní pušky americké armády. Čínský výrobce se po oblíbených sériích AK a MP5 vrhl i na sérii M4/M16. Jak je tedy obvyklé, zbraň je celokovová s bohatým příslušenstvím. Mezi přednosti můžeme mimo jiné zmínit slušný výkon, blokace imitace závěru v zadní poloze a jeho uvolnění stiskem vypouštěče , kovovou HopUp komoru a 8mm kluzná ložiska.

Kovové RIS předpažbí umožňuje připevnit další příslušenství, například vertikální rukojeti, nebo imitace laserových značkovačů.

Upozornění: V balení tohoto výrobku se nachází neznačková baterie, nebo nabíječka. Jsou určeny pouze k vyzkoušení repliky. Nejsou pro svou omezenou životnost vhodné pro trvalé užívání a pozdějšímu nabíjení značkových baterií. Vřele doporučujeme pro správnou funkci repliky zakoupit kvalitnější akumulátor. Toto příslušenství je dodáváno jako dárek zdarma a nelze je reklamovat.

 

Režim střelby

Jednotlivě i dávka

Princip funkce

Elektrická

Orientační výkon zbraně (+/- 10%)

Energie projektilu (J)

1,83

Úsťová rychlost (m/s)

135

Úsťová rychlost (fps)

445

Teoretický dostřel (m)

68

Vhodná váha kuliček

0,25g

Vnější popis

Délka (mm)

999

Hmotnost (g)

3200

Materiál

Kov

Materiál těla

kovová slitina

Pažba

kombinace kov a plast

Předpažbí

Kovové RIS

Vnitřní popis

Vnitřní délka hlavně

510mm

Typ mechaboxu

v.2

Materiál mechaboxu

kovová slitina

Ložiska

8mm kluzná

Ozubená kola

kovová, standardní

Píst

klasický plastový, jeden kovový zub

Hlava pístu

Plast

Hop-up

ano, regulovatelný, kov

Zásobník

Kapacita zásobníku

300

Materiál zásobníku

Kov

Typ zásobníku

Točný vysokoapacitní zásobník

Akumulátor

Vhodný akumulátor

Typ Mini nebo L

Konektor

Mini Tamiya

Umístění ve zbrani

v pažbě

Obsah balení

Akumulátor

Ano

Nabíječka

Ano

Zásobník

Ano

FarbaČierna
Úsťová rychlost (m/s)130 (m/s)
Závit14- (mm)
Délka1000 (mm)
Délka vnitřní hlavně510 (mm)
Hmotnost3200 (g)
Materiál tělaKov
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek8 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyKov
Hop-Up komoraKov
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuKov
Točák / tlačákTočný
Kapacita zásobníku300