M16 DMR - celokov (CM.072)

M16 DMR - celokov (CM.072) Zväčšiť
Ospravedlňujeme sa, ale predaj je už ukončený

Cyma je dlouhodobě známá svojí působností na trhu a rozšířeným sortimentem zejména pro začátečníky. Vchází z předlohy od značky Tokyo Marui. CYMA je známá vysokou kvalitou výstupní kontroly a širokou nabídkou replik. Nesoustředí se jen na modely M4, ale nabízí zbraně sérií AK, MP5, G36, krátké pistole, odstřelovací pušky..apod. 

Výpredaj sa skončil Ukážte alternatívy

CY0255

: CYMA

CM.072 je airsoftový replika v kategorii DMR od výrobce CYMA. Kovové tělo osazuje RIS předpažbí, do kterého je integrována sklopná muška. Hledí lze sejmout. Pevná pažba je vybavena úchytem na QD popruh. U zbraně najdete repliku QD tlumiče, který jde jednoduše demontovat a zbraň tak použít i bez něj. Mezi přednosti můžeme mimo jiné zmínit slušný výkon, blokace imitace závěru v zadní poloze a jeho uvolnění stiskem vypouštěče , kovovou HopUp komoru a 8mm kluzná ložiska.

Kovové RIS předpažbí umožňuje připevnit další příslušenství, například vertikální rukojeti, nebo imitace laserových značkovačů.

Upozornění: V balení tohoto výrobku se nachází neznačková baterie, nebo nabíječka. Jsou určeny pouze k vyzkoušení repliky. Nejsou pro svou omezenou životnost vhodné pro trvalé užívání a pozdějšímu nabíjení značkových baterií. Vřele doporučujeme pro správnou funkci repliky zakoupit kvalitnější akumulátor. Toto příslušenství je dodáváno jako dárek zdarma a nelze je reklamovat

FarbaČierna
Úsťová rychlost (m/s)130 (m/s)
Délka vnější (minimální)970 (mm)
Délka vnější (maximální)1045 (mm)
Délka vnitřní hlavně510 (mm)
Hmotnost3220 (g)
Materiál tělaKov
Počet kovových zubů pístu1
Velikost ložisek8 (mm)
Materiál ložisekKov
Hlava pístuPlast
TryskaPlast
Trn pružinyKov
Hop-Up komoraKov
Typ konektoruMalá Tamyia
Materiál zásobníkuPlast
Točák / tlačákTočný
Kapacita zásobníku300